Witas-alueella tapahtuu – Kehittämisyhtiö Witaksen uutiskirje, kesäkuu 2022

Witas-alueella tapahtuu

Kehittämisyhtiö Witaksen uutiskirje — kesäkuu 2022

Uutiskirjeessämme tiedotamme ajankohtaisista asioista yritysneuvontapalveluihin, tilaisuuksiin, rahoituksiin, työvoima-asioihin ja koulutustarjontaan liittyen yhteistyössä verkostomme kanssa.

Yritysneuvonnan palvelumme yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville

• Suunnitteletko yrityksen perustamista tai olemassa olevan yrityksen kehittämistä?
• Onko yrityksesi lähitulevaisuudessa tiedossa investointeja?
• Harkitsetko yrityksestäsi luopumista tai omistajanvaihdosta?
• Kaipaatko sparrausta yrityksen vakauttamis- tai muutostilanteessa tai muissa yritystoimintaasi liittyvissä asioissa?

Varaa henkilökohtainen ja luottamuksellinen keskusteluaika yrityskehittäjämme kanssa. Palvelemme yrittäjiä sekä yrittäjyyttä suunnittelevia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa Kinnulassa, Kivijärvellä, Pihtiputaalla ja Viitasaarella yrityksen toimialasta riippumatta. Yritysneuvontapalvelumme ovat maksuttomia.
Tutustu yritysneuvonnan palveluihimme
Ota meihin yhteyttä

Tapahtumia ja tiedotteita

Tervetuloa kaksiosaiseen maksuttomaan webinaariin sosiaalisen median hyödyntämisestä yrityksen markkinoinnissa ti 7.6.2022 ja ke 8.6.2022 klo 17.00–18.30. Voit osallistua Pihtiputaalla HUBteekissa (Keskustie 14) tai Karstulassa MultiHUBissa (Humpintie 47) tai etänä omalta koneeltasi. Webinaari on tarkoitettu kaikille sosiaalisen median käytöstä myynnissä ja markkinoinnissa kiinnostuneille pk-yrityksille.
Ilmoittaudu su 5.6.2022 mennessä

Kehittyvä Witas -kuntakierroksemme on edennyt Pihtiputaan, Viitasaaren ja Kivijärven kautta Kinnulaan.

Tervetuloa kahvikupin äärelle keskustelemaan ja tapaamaan henkilöstöämme keskiviikkona 8.6.2022 klo 17.30–20 Kinnulan seurojentalolle (Keskustie 8).

Tervetuloa Arvonmäärityksen perusteet -webinaariin keskiviikkona 8.6.2022 klo 9–10. Kun omistajanvaihdosajatukset hiipivät yrittäjän mieleen, on yrityksen kauppahinta yleensä ajatuksissa suurimpana kysymyksenä. Ja hyvä näin, koska epätieto tai virheelliset uskomukset yrityksen arvosta voivat hidastaa omistajanvaihdosprosessia, johtaa ali- tai ylihinnoitteluun tai jopa näivettää yrityksen toimintaa pikkuhiljaa.

Kaipaatko lisänäkyvyyttä tapahtumallesi?

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Kerro siitä meille!

Paikalliset.fi Facebook-sivulla nostamme esiin Viitasaaren, Pihtiputaan, Kinnulan tai Kivijärven alueella toimivia yrityksiä ja yrittäjiä sekä annamme vinkkejä mielenkiintoisista käyntikohteista ja harrastusmahdollisuuksista pohjoisessa Keski-Suomessa. Kesää vasten haluaisimme kertoa seuraajillemme myös kaikista upeista, niin pienistä kuin isoistakin, tapahtumista alueellamme. Jos olet järjestämässä tapahtumaa Viitasaaren, Pihtiputaan, Kivijärven tai Kinnulan alueella lähetä meille tiedot tapahtumastasi kuvan kera. Lähetäthän aineiston 17.6.2022 mennessä osoitteeseen marja.vahasarja[at]witas.fi.

Lomaseudun markkinoinnissa työstämme uutta matkailulehteä ja toteutamme kesän markkinointikampanjoita

Lomaseudun uuden matkailulehden tavoiteaikataulu on olla valmiina painosta juhannukseen mennessä. Lehteä ja yrityksen markkinointia varten otetaan uusia mainoskuvia. Kesän viikko-ohjelma on ollut hyvissä ajoin valmiina ja se sisältää mukavaa ohjelmaa jokaiselle kesäpäivälle kesäkuusta elokuuhun. Kesällä 2022 toteutetaan kaksi digimarkkinointikampanjaa, joissa toisessa tavoitellaan pääkaupunkiseudulla asuvia pariskuntia ja perheitä seudun aktiviteettitarjonnalla ja toisessa kohdennetaan kesän matkailutarjontaa lähialueelle, Jyväskylään, Kuopioon ja Ouluun. Olemme myös mukana Visit Jyväskylä Regionin kesämarkkinointikampanjassa sekä paikallislehtien kesälehdissä. Myös Lomaseudun verkkosivujen sisältöjä uusitaan. Vuositasolla Lomaseudun verkkosivuilla käy 14 305 kävijää ja suurin kiinnostus on pääkaupunkiseudun, Tampereen, Turun, Oulun, Jyväskylän ja Kuopion alueelta.
Tutustu Lomaseudun markkinointiin ja kehittämiseen sivuillamme

Pihtiputaalla etätyökeskus HUBteekki on käytettävissä koko kesän ajan

HUBteekki on avoinna koko kesän ajan arkisin klo 8–16 ja muina aikoina sovitusti. Tule tekemään etätöitä, opiskelemaan, kokoustamaan ja verkostoitumaan. HUBteekki sijaitsee Pihtiputaan keskustassa osoitteessa Keskustie 14.

Ota myös seurantaan HUBteekin somekanavat @hubteekki.

Viitasaaren yritysten uusille työntekijöille vuokra-asuntoja puoleen hintaan kolmeksi kuukaudeksi

Viitasaaren kaupunki tarjoaa kaupunkiorganisaatioon tulevien hoitajien lisäksi Viitasaarella sijaitsevien yritysten uusille työntekijöille Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy:n vuokra-asuntoja 50 % alennuksella. Vuokra-asuntoja tarjotaan 50 % alennuksella kolmen kuukauden ajaksi. Kokeilussa on rajoitettu määrä asuntoja. Vuokrahuojennuksen voi saada vuokrasopimuksiin, jotka alkavat 1.6.–31.12.2022 välisenä aikana. Rekrytoivan yrityksen edustajan tulee ilmoittaa uudesta työntekijästä Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy:lle ja hänen oikeudestaan vuokrahuojennukseen. Tämän jälkeen työntekijä ottaa yhteyttä VVA:han, joka ehdottaa vapaina olevia asuntoja.
Lue lisätietoja kaupungin sivuilta

ti 14.6.2022 klo 16.30–18.30 Tunnistatko yrityksesi asiakkaat?
ti 21.6.2022 klo 14.30–16.30 Miten markkinoin viestiäni netissä?

Yrityksille maksutonta apua monipaikkaiseen työhön

Monipaikka-hankkeessa toteutetaan maksuttomia koulutuksia yrityksille etä- ja hybridityön perusteista. Keski-Suomen mikro- ja pk-yritykset voivat saada myös maksutonta konsultointia monipaikkaisen työn/etätyön kehittämiseen. Vastaamalla yrityskyselyyn autat keräämään tietoa yritysten haasteista monipaikkaiseen työhön tai etätyöhön liittyen ja tunnistamaan hyviä käytäntöjä. Monipaikka-hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja hallinnoi Keski-Suomen ELY-keskus.
Vastaa yrityskyselyyn
Lue lisätietoja Monipaikan toimenpiteistä ja tulevista tapahtumista

Kehittämisyhtiö Witas Oy

014 577 6200 / vaihde
info(at)witas.fi

Kinnula
Toritalo
Keskustie 47
Kivijärvi
Kunnantalo
Virastotie 5

Pihtipudas
Kunnantalo
Keskustie 9
Viitasaari
Wiitakeskus
Keskitie 4