Hankkeen ja rahoittajat logot

Uutiskirje 3/2020

Epämukavuusalueella hiotaan timantteja

Hanketyöskentely on monipuolista ja opettavaista yhteiskehittämislaboratoriossamme. Jotta voimme tarjota parasta mahdollista valmennusta ja koulutusta, hanketyöskentelijät joutuvat toisinaan epämukavuusalueelle ja kyseenalaistamaan omat taitonsa koulutuspalveluiden suunnittelussa. Hankkeen keskiössä on vantaalaisten pk-yritysten tukeminen yrityskasvussa ja sen eteen monipuolinen hankeväkemme tekee yhteisvoimin työtä.


Kasvuvalmennus tukee yrityksen vastuullista kasvua

Kasvuvalmennuksen palvelut tarjoavat polkuja kohti uudistumista. Organisaation eri työntekijäryhmille tarjottava valmennus pyrkii lisäämään yritysten vastuullista kasvua ja sen vaikuttavuutta. Valmennuksella on tarkoitus tunnistaa oman työn merkitys organisaatiossa ja se, miten oma työ vaikuttaa kokonaisuuteen. Mukaan mahtuu vielä!


Kasvuklinikalta ideoita kasvuun osaamista kehittämällä

Kasvuklinikka 1 tarjoaa ideoita ja ituja kasvuun ja osaamisen kehittämiseen. Henkka Hyppösen vetämä tilaisuus kerää yhteen eri toimijoita yhteisen teeman äärelle pohtimaan jokaiselle erityisiä kysymyksiä yhdessä ja erikseen. Kasvuklinikan pikaklinikat tarjoavat sparrausta ja vetoapua alan asiantuntijoilta pienryhmissä.

Ilmoittautumislinkki auki 26.10. asti.  


Inspiraatiota ja ideoita verkkoaamukahveilta

Loppuvuoden verkkoaamukahveilla asiaa muun muassa resilienssistä, data-analytiikasta, erilaisuuden johtamisesta ja työmarkkinoiden murroksesta. Lisäksi pohditaan mitä pk-yritys voi oppia pesäpallosta. 


Uusi hankepäällikkö aloitti syyskuussa

Mirkka Henttonen (VTM, MSc.) aloitti syyskuussa Urbaania kasvua Vantaa -hankkeen hankepäällikkönä. Mirkalla on vahva projektityöskentelytausta kansainvälisissä järjestöissä. 

”On hienoa päästä työskentelemään merkittävään ja haastavaan hankkeeseen. Osaamisen kehittäminen, työelämänmurros ja yritysvastuukysymykset ovat minulle erityisen kiinnostavia aiheita, joiden parissa on innostavaa päästä työskentelemään. Hankkeessa ollaan hyvässä vauhdissa ja osaavien kollegoiden opastamana on hyvä tarttua aisoihin.”, Henttonen kertoo.


Tuoreimmat blogikirjoitukset


Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa luodaan uusia ratkaisuja yritysten henkilöstön ja työttömien osaamistason nostamiseen. Samalla tuetaan yritysten kehittymistä ja kiihdytetään niiden kasvua. urbaaniakasvua.fi

Urbaania kasvua – GSIP Vantaa -hanke saa rahoitusta 80 % UIA-rahoituksen Jobs and Skills -ohjelmasta. Urban InnovativeActions(UIA) on Euroopan komission EAKR-rahoitteinen ohjelma, jonka tavoitteena on löytää uusia innovatiivisia ratkaisuja kaupunkien kohtaamiin haasteisiin