Hankkeen ja rahoittajat logot

Uutiskirje 2/2020

Työskentelemme työelämän murroksen keskiössä

Tärkeintä hankkeessa on yhteinen tekeminen. Kolme kasvudiiliä on sen ydin. Hanke on erinomainen pilotti myös jatkuvan oppimisen tematiikalle. Pk-yritysten henkilöstöllä testattavat mallit esitellään hankekauden päättyessä.


Varmista paikkasi syksyn palveluissa!

Seuraavan palvelukokonaisuuden (Kasvudiili 2) palvelut käynnistyvät kaikille pilottiyrityksille syyskuun alusta lähtien. Onko yrityksenne jo mukana? Palveluina ovat:

  • Palvelu ammatillisen osaamisen kehittämiseen
  • Kasvuvalmennukset
  • Kasvuklinikat
  • Verkkoaamukahvit


Sillanrakennusta työn ja opiskelun kohtaamiseen

Kesäkuussa 2020 käynnistyi hankkeen palvelu, jossa yrityksille tarjotaan apua henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittämiseen, tietoa eri ammatillisen koulutuksen vaihtoehdoista ja oppisopimuskoulutuksesta. Palvelu tukee työntekijöiden osaamisen kehittämistä työssä ja työmarkkinoilla. 


Johdon coaching: mitä, kenelle, miksi?

Hankkeessa kouluttajana toimiva Marjo Huhtala selventää, mitä johdon coachingilla saadaan aikaan pk-yrityksissä. Marjolta myös viisi havaintoa valmennuksesta.


Kasvudiili 1: Työvoiman rekrytointi ja koulutus -videon stillikuva

Tulokset ensimmäisestä kokonaisuudesta koottu videolle

Sato ensimmäisestä vaiheesta on korjattu. Koostimme videon, josta selviää diilin lähtökohdat, palvelukokonaisuus, tulokset, haasteet ja opit. Työvoiman rekrytointiin ja koulutukseen painottunut kokonaisuus osoitti esimerkiksi, että yritysten erityispiirteet määrittelevät kannustimet koulutuksiin.

Klikkaa ylläolevasta kuvasta videoon. 👆🏻


Verkkoaamukahvit jatkuvat!

Viime keväänä alkaneet verkkoaamukahvit jatkuvat syksyllä. Luvassa on asiaa ja tietoiskuja mm. seuraavista aiheista:

  • erilaisuuden johtaminen
  • luottamus työelämässä
  • ammattien ja työn muutos
  • kannattavan liiketoiminnan rakentaminen


Syksy polkaistiin käyntiin Backbyn maalaisidyllissä

Syksyn tapahtumiin saatiin eloa ja virtaa, kun hankeväki kokoontui jäsentelemään ja ideoimaan yhdessä tulevia tapahtumia ja tilaisuuksia. Vaikka katse oli syksyn kasvudiili 2 -palveluissa, kokonaiskuvassa siinti jo yrityksille tarjottava kasvuloikka kasvudiili 3 -palveluiden muodossa.


Blogikirjoitukset kesältä


Urbaani kasvua -logo
Twitter-logo
Linkedin-logo

Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa luodaan uusia ratkaisuja yritysten henkilöstön ja työttömien osaamistason nostamiseen. Samalla tuetaan yritysten kehittymistä ja kiihdytetään niiden kasvua. urbaaniakasvua.fi

Urbaania kasvua – GSIP Vantaa -hanke saa rahoitusta 80 % UIA-rahoituksen Jobs and Skills -ohjelmasta. Urban InnovativeActions(UIA) on Euroopan komission EAKR-rahoitteinen ohjelma, jonka tavoitteena on löytää uusia innovatiivisia ratkaisuja kaupunkien kohtaamiin haasteisiin