Hankkeen ja rahoittajat logot

Uutiskirje 1/2021

Työn murros ja teknologia kasvudiilien muovaajina 

Nopeasti muuttuvassa maailmassa yritysten on kyettävä reagoimaan tilanteisiin entistä nopeammin ja rohkeammin varmistaakseen kilpailukykynsä. Siksi yrityksillä on oltava päivitettyä osaamista soveltaa uusimpia työtapoja ja teknologioita sekä innovoida uutta.


Askelmerkit teknologiseen muutokseen -verkkotapahtuma 10.2.2021

Mitä teknologinen muutos voi tarkoittaa yrityksessänne ja miten siihen voidaan valmistautua? Hankkeen kasvudiili 3:n palveluissa tarjotaan sparria teknoloikkaan ja valmennusta osaamisen kehittämiseen. Diilin lanseeraustilaisuus järjestetään 10.2.2021 verkossa. Tilaisuudessa esitellään palvelukokonaisuus ja puhujina futuristi Perttu Pölönen ja asiantuntija Erkki Räsänen. Ilmoittaudu mukaan!


Personal Digital Coach tekee tavoitteista totta

Personal Digital Coach on hankkeessa kehitetty sovellus, jonka tarkoitus on tukea työntekijöitä työhön liittyvien henkilökohtaisten osaamisen kehittämisen tavoitteiden saavuttamisessa. Sovellus kehitettiin vastauksena hankkeessa tehtyyn havaintoon, että työntekijät ovat ammatillisen osaamisensa kehittämisen kanssa hyvin yksin. 


Bisnesteknologia vahvistaa digitaalisten palveluiden kehitystyötä 

Bisnesteknologiamallia hyödynnetään nykypäivän teknologiavetoisessa yritysmaailmassa. Osallistuminen bisnesteknologiavalmennukseen tuki hankkeen yhteisen viitekehyksen jäsentämisestä ja strategisten tavoitteiden saavuttamista.


Tapahtumat keväällä 2021


Luitko jo nämä blogit?


Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa luodaan uusia ratkaisuja yritysten henkilöstön ja työttömien osaamistason nostamiseen. Samalla tuetaan yritysten kehittymistä ja kiihdytetään niiden kasvua. https://urbaaniakasvua.fi/

Urbaania kasvua – GSIP Vantaa -hanke saa rahoitusta 80 % UIA-rahoituksen Jobs and Skills -ohjelmasta. Urban InnovativeActions(UIA) on Euroopan komission EAKR-rahoitteinen ohjelma, jonka tavoitteena on löytää uusia innovatiivisia ratkaisuja kaupunkien kohtaamiin haasteisiin