Hankkeen ja rahoittajat logot

Uutiskirje 4/2020

Yritykset päivittävät henkilöstönsä osaamista

Kasvuvalmennukset ovat polkuja yrityksen uudistumiseen ja niiden tavoitteena on tukea yrityksen vastuullista kasvua. Henkilöstön osaamisen päivitys on hankkeen syksyn teema kohdeyrityksille ja se koostuu ammatillisen osaamisen kehittämispalvelusta, kasvuvalmennuksista, kasvuklinikasta ja verkkoaamukahveista.


Autamme yrityksiä teknologisessa muutoksessa 

Teknologinen muutos tarkoittaa aina sitä, että yritys ottaa käyttöön erilaisia teknologioita, jotka mullistavat liiketoiminnan tehokkuuden. On selvää, että erilaisille yrityksille tämä tarkoittaa erilaisia asioita. Muutos voi olla pieni tai iso, mutta sen seurauksena liiketoiminta vahvistuu.


Valmistaudu kevään 2021 kasvuloikkaan

Vuodenvaihteessa käynnistyvä Kasvudiili 3 tarjoaa yrityksille tukea teknologiseen muutosprosessiin sekä valmennusta osaamisen kehittämiseen.

Hankkeen kolmannen kasvudiilin teemana on yrityskohtaisesti räätälöity kasvuloikka. Käytännössä tämä tarkoittaa palvelukokonaisuutta, jolla tuetaan yritystä kartoittamaan ja edistämään teknologista muutosprosessia, joka tukee yrityksen kilpailukykyä. 


Kasvuklinikalta tuliaisina vinkkejä ja uusia ajatuksia

Hanke on pitkin vuotta 2020 reagoinut muuttuneeseen tilanteeseen ketterästi. Yksi hankkeen kehittämistä konsepteista oli kasvuklinikka, jonka tarkoituksena on esitellä teknologian murroksen sekä henkilöstön osaamisen kehittämisen tuomia mahdollisuuksia. Nämä voivat parhaimmillaan toimia katalysaattoreina pk-yrityksille ja työntekijöille poikkeustilanteesta selviytymiseen ja uuteen nousuun.


TULOSSA: Jatkuvan oppimisen myytinmurtajat -podcast

Jatkuvan oppimisen myytinmurtajat on noin kymmenen podcastin sarja, jossa murretaan erilaisia osaamisen kehittämiseen liittyviä myyttejä työssäkäyvän aikuisoppijan ja työnantajan näkökulmista. Virittäydy linjoille ensi keväänä!


Luitko jo nämä blogit?


Urbaania kasvua Vantaa -hankkeessa luodaan uusia ratkaisuja yritysten henkilöstön ja työttömien osaamistason nostamiseen. Samalla tuetaan yritysten kehittymistä ja kiihdytetään niiden kasvua. urbaaniakasvua.fi

Urbaania kasvua – GSIP Vantaa -hanke saa rahoitusta 80 % UIA-rahoituksen Jobs and Skills -ohjelmasta. Urban InnovativeActions(UIA) on Euroopan komission EAKR-rahoitteinen ohjelma, jonka tavoitteena on löytää uusia innovatiivisia ratkaisuja kaupunkien kohtaamiin haasteisiin