Muistilista yritysten kustannustuen hakemiseksi Valtiokonttorilta

Kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut merkittävästi COVID-19 -pandemian vuoksi ja joilla on vaikeasti sopeutettavia palkkakuluja ja muita kuluja.

Yritysten kustannustukea voi hakea ajalta 1.6.–30.10.2020. Hakuaika päättyy 26.2.2021.

Katso täältä tuen saamisen edellytykset ja ohjeet tuen hakemiseksi.


Tulevaisuuden tehtaat Suomessa tänään ja huomenna -webinaari

Tule kuulemaan 20.1.2021 klo 14.00 - 16.15, millaisia ovat Suomen tehtaat tulevaisuudessa teollisuuden kärkiyritysten mielestä!

Webinaari pohjautuu Robocoastin tuottamaan ja Business Finlandin teettämään raporttiin Insight into Industry 4.0 and Future Manufacturing.

Lue lisää Robocoastin sivuilta

Ilmoittaudu tästä


Pelillistä, osallista ja yhteiskehitä - Gamecoast

Satakunnan pelillisyysverkosto -hanke ei ole vain hanke, vaan siitä seurasi Gamecoast-verkosto! Gamecoast-verkosto ei ole vain yhteisö, vaan pelillisyyttä hyödyntävä 55 toimijan yhteiskehittämisen alusta.

Lue lisää Gamecoast-sivustolta


Virtuaalinen Robocoast-aamutilaisuus

Robocoast järjestää yhdessä Rauman kaupungin kanssa automaatioalan ja valmistavan teollisuuden yrityksille, sekä muille kiinnostuneille suunnatun verkkotilaisuuden 29.1.2021 klo 9.00 - 11.40. Teemana tällä kertaa on kyberturvallisuus, Robot Operating System (ROS) -järjestelmä sekä rekrytoinnin haasteet.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä


Kuparipitoisen jätehapon käsittelykokeilussa saatiin puhdasta vettä ja kuparisakkaa

Kuparituotteiden valmistusprosesseissa syntyy erilaisia kuparipitoisia jätehappoja, jotka luokitellaan vaarallisiksi jätteiksi. Näitä toimitetaan vaarallisten jätteiden käsittelyyn vuosittain Porin Kupariteollisuuspuiston alueelta tuhansia tonneja. Prizztech Oy:n koordinoimassa Kriittisten kierrätysmetallien koetehdaskonsepti -hankkeessa testattiin jätehappojen käsittelyä tehdasalueella siten, että vaarallisen jätteen maantiekuljetukselta vältyttäisiin ja kemiallisen käsittelyn tuloksena syntyisi viemäröintikelpoista vettä ja metallipitoista sakkaa toimitettavaksi kuparinvalmistusprosessin alkupäähän kuparisulatolle. 

Lue lisää


Sytyttämöstä ideoita ja sparrausta

Sytyttämö on maksuton pop up -palvelu, jossa luovan alan ammattilaiset tarjoavat sparrausta ja auttavat yrityksiä uudistumaan. 

Lue tästä, miten Minna Sorell toteutti visionsa kädentaitojen ja luovien alojen konseptiliikkeestä PopUpparista.  

Tutustu Sytyttämöön ja hae ideoita yrityksesi kehittämiseen!


Elinvoimaa ja lisäarvoa metsien sivuvirroista Satakunnassa

Satakunnan alueella syntyviä metsätalouden ja -teollisuuden sivutuotteita ja niiden kulkuvirtoja on selvitetty Satakunnan metsätalouden kasvuohjelma -hankkeessa. Taustalla on ollut ajatus metsätalouden ja -teollisuuden sivutuotteiden optimaalisesta ja kaskadiperiaatteen mukaisesta ohjautumisesta. Selvityksistä vastasivat Anuari Oy, Suomen Metsäkeskus ja Prizztech Oy.  

Tuloksiin voi tutustua Satakuntaliiton toimittamassa julkaisussa Elinvoimaa ja lisäarvoa metsien sivuvirroista Satakunnassa, jonka voit ladata täältä.


Minustako yrittäjä -infot

Minustako yrittäjä -infoissa saa tietoa yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista ja verotuksesta sekä maksuttomista aloittavan yrittäjän neuvontapalveluista. Infot on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville. 

ti 26.1. klo 14–16 | Minustako yrittäjä -info | Webinaari
ti 23.2. klo 14–16 | Minustako yrittäjä -info | Webinaari
ti 23.3. klo 14–16 | Minustako yrittäjä -info | Webinaari
ti 27.4. klo 14–16 | Minustako yrittäjä -info | Webinaari
ti 25.5. klo 14–16 | Minustako yrittäjä -info | Webinaari 

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä


Prizztech Oy

Kauppakeskus Puuvilla, 3. krs, Siltapuistokatu 14, Pori
Vaihde
 02 620 5300  |  prizztech@prizz.fi  |  www.prizz.fi

Tilaa uutiskirje | Tietosuojaselosteet