Prizztechin uutiskirje toukokuu 2022

Tervetuloa Prizztechin kesäiseen avoimet ovet-lounastapahtumaan perjantaina 10.6. klo 11-13!

Vihdoinkin saamme tavata kasvotusten, joten kutsummekin sinut tutustumaan uusiin toimitiloihimme osoitteeseen Gallen-Kallelankatu 8 sekä tapaamaan meitä kesäherkkujen parissa. Kesän kunniaksi tarjolla kermaista lohikeittoa ja Karhulinnan artesaanijäätelöä. Tunnelmasta vastaa trubaduuri Jarkko Kylväjä. Tapahtumaan mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
Ilmoittaudu mukaan!

Work FLOW Inspires!

Kevään 2022 WorkFLOW Inspires -tapahtuman neljä huippupuhujaa ovat työelämän kehittäjiä ja uudistajia. Heidän puheenvuoroistaan rakentuu kattaus, josta varmasti löytyy tuoreita näkökulmia omalle työpaikalle vietäväksi. Inspiroivat puhujamme ovat Saana Rossi, Anssi Rantanen, Perttu Pölönen ja Mikko Kuitunen.

WorkFLOW inspires -seminaari järjestetään sarjana. Kaksi ensimmäistä puheenvuoroa kuullaan verkon välityksellä 13.5. ja 20.5. ja kaksi seuraavaa livetilaisuudessa 16.6. Tervetuloa mukaan!

Seminaari on osa Prizztech Oy:n toteuttamaa WorkFLOW -hanketta, jota rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella sekä Euran, Harjavallan, Kokemäen, Porin ja Ulvilan kaupungit ja alueen yritykset.
WFI: Lue lisää ja tule mukaan!

AI Roundtable: Tekoälyn hyödyntäminen osaamisessa ja kohtauttamisessa

AI Roundtable -tapahtumasarjan kolmas verkostoitumistilaisuus 13.5. klo 9 - 11 tekoälyn kehittämisestä ja soveltamisesta kiinnostuneille. Tapahtumasarjan tavoitteena on lisätä tietoa ja rohkaista yrityksiä hyödyntämään tekoälyä liiketoiminnassaan.
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Tulevaisuuden automaatioteknologiat

Ulvilan kaupunki kutsuu automaatio- ja ohjelmistoalan yritykset Roundtable-tilaisuuteen tiistaina 31.5. klo 9 –12 keskustelemaan automaatioalan tulevaisuudesta teknologisen murroksen keskellä. Tilaisuuden yhteydessä nautitaan yhteinen lounas. 30 ensimmäistä mahtuu mukaan.
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Yritysvideon toteuttaminen
ti 17.5. klo 17-19 Scandic Pori

Tästä koulutuksesta saat tietoa siitä, millaisia sisältöjä kannattaa tehdä eri medioihin. Käydään läpi sosiaalisen median alustoja (esim. TikTok, Instagram, Facebook) ja mikä on millekin alustalle sopiva kuvaustyyli.
Lue lisää ja ilmoittaudu!

Hyvä asiakaskokemus
to 9.6. klo 14-16 Scandic Pori

Toiminnallisissa työpajoissa pannaan kerralla kuntoon case-yrityksen asiakaspalvelun haasteet ja hyödynnetään tunnistetut mahdollisuudet myynnin lisäämiseksi kaikissa kanavissa.
Lue lisää ja ilmoittaudu!

Hyvinvointiteknologian tulevaisuuspäivä 19.5. klo 8.30 - 14.00: Teknologiainnovaatiot uusia mahdollisuuksia avaamassa

Satakunta DigiHealth -hankkeen loppuseminaarissa on luvassa on paljon mielenkiintoisia puheenvuoroja ja esimerkkejä hyvinvointi- ja terveysteknologian hyödyntämisestä sote-alalla. Keynote-puhujana Director, Chronic Care Nelli Såger otsikolla “Itsensä johtaminen on tärkeämpää kuin ikinä. Miten onnistun siinä?”
Lue lisää ja ilmoittaudu!

Ylijäämälämpö hyödyksi jäähdytyksessä

Tiesitkö, että ylijäämälämpöä voi käyttää myös jäähdytykseen? Ihan ensimmäisenä se ei yleensä tule mieleen. Selvitimme Hukkalämmöstä hyötyenergiaa-hankkeessamme, voisiko n. 80 °C prosessin jäähdytysvettä hyödyntää kylmän tuottamisessa absorptiolämpöpumpun avulla. Ja vastaus on kyllä.
Lue lisää

SATAtalents rekry- ja verkostoitumistilaisuus
20.5. klo 12.00 - 15.00
Porin Crazy Townilla

Tule verkostoitumaan ja löytämään Satakunnassa piilevä osaaminen! Jos yrityksessänne tarvitaan työntekijöitä niin lue lisää Talent Hub Robotics -hankkeen SATAtalents-pilotista ja ilmoittaudu verkostoitumistapahtumaan täällä!

Kiinnostaako yrittäjyys?

Uusyrityskeskus Enter Satakunnan yrittäjyysasiantuntijoilta saat maksutonta neuvontaa ja käytännönläheistä apua yrityksen perustamiseen.

Varaa aika
www.entersatakunta.fi/ajanvaraus

Voit myös soittaa meille 02 62 62 62 tai lähettää sähköpostia enter@prizz.fi

Minustako yrittäjä -info webinaarina 7.6. klo 14 - 16. Lue lisää ja ilmoittaudu

Prizztech Oy

Gallen-Kallelankatu 8, 28100 Pori
Vaihde 02 620 5300 | prizztech@prizz.fi | www.prizz.fi