Prizztechin uutiskirje elokuu 2021

Ensimmäinen vihreän vedyn tuotantolaitos Harjavaltaan

Harjavallan suurteollisuuspuiston mittavat ”High tech” -investoinnit ovat saamassa jatkoa. Suomen ensimmäinen vihreän vedyn tuotantolaitos on tulossa Harjavaltaan. Valmistuessaan laitos tuottaa vihreää vetyä mm. teollisuuden tarpeisiin uusiutuvalla energialla tuotetulla sähköllä. Prizztech Oy on ollut mukana hankkeen valmisteluissa.

Harjavallan kaupunki pitää hanketta erittäin tervetulleena paikalliselle teollisuudelle ja näkee sen tärkeänä askeleena ilmastotyössä ja matkalla kohti kaupungin tavoittelemaa hiilineutraaliutta.
Lue P2X Solutions Oy:n ja Harjavallan kaupungin yhteinen tiedote

Johdon valmennukset PK-yrityksille käynnistyvät

Löydä uusia näkökulmia johtamiseen sekä työhyvinvoinnin ja tuottavuuden kehittämiseen työpaikallasi! Satakuntalaisille PK-yrityksille suunnatut johdon valmennukset WorkFLOW-hankkeessa toteutetaan kokeneiden yritysjohdon valmentajien sparrauksessa.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Teollisuusyrityksille ja startupeille yhteiskehittämismalli 

Robocoast EDIH -konsortio, Cimcorp ja Crazy Town ovat yhdessä alkaneet kehittää  teollisuusyrityksen ja startupien yhteiskehittämisen mallia. Malli tukee käyttäjälähtöistä ja avointa innovaatioiden, yhteiskehittämisen ja nopeiden kokeilujen kulttuuria, muodostaen samalla  tietointensiiviseen työhön ja verkostomaiseen yhteisöön sopivat toimintatavat. 
Lue lisää yhteiskehittämismallista

EU:n elpymisvälineen rahoitushaut avautumassa yrityksille

EU:n elpymisvälineen rahoitushakuja on avautumassa yrityksille syksyn aikana. Tukea on tarjolla muun muassa energia- ja kiertotalousratkaisuihin sekä TKI-toimintaan liittyviin investointeihin ja innovaatioihin. Investointikiihdyttämöpalvelumme auttaa yrityksiä hyödyntämään elpymisvälineen rahoitusmahdollisuuksia ja tarjoaa asiantuntija-apua digivihreiden investointien valmisteluun.
Tutustu investointikiihdyttämöön ja ajankohtaisiin rahoitusmahdollisuuksiin

Lue lisää investointikiihdyttämöstä

Ideat vähissä? Apu löytyy Sytyttämöstä

Sytyttämön asiantuntijaverkoston luovan ja digialan ammattilaiset ovat auttaneet jo yli 50 yritystä uudistamaan markkinointiviestintäänsä, muotoilemaan palveluitaan entistä ehommaksi ja hyödyntämään digitaalisia ratkaisuja. 

Tutustu Sytyttämön asiantuntijoihin ja hyödynnä maksuton ideasparraus.
Tutustu Sytyttämöön

Osallistu mukaan Tekoälyn työkalut -hankkeeseen

Robocoastin ja Tampereen Yliopiston yhteisessä "Tekoälyn työkalut" -hankkeessa kehitetään  yritysten mahdollisuuksia päästä eteenpäin erilaisten tekoälytarpeidensa kanssa.

Kehittämiseen ovat tervetulleita kaikenlaiset yritykset, jotka miettivät miten ja kenen kanssa kehittäisi tekoälyyn liittyviä palveluita, tuotteita tai prosesseja. Aiheet muodostuvat osallistujien toiveen mukaan tekoälyn alkeista aina Supertietokoneiden käyttöön asti. Luvassa on siis oppia, yhteistyötä ja uusia ideoita pyöreän pöydän ääressä. 
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Satakunnan Talent Boost -aamukahvit 9.9. klo 8.30 - 9.30

Tervetuloa kuulemaan kiinnostavia puheenvuoroja kansainvälisten osaajien ja opiskelijoiden houkuttelusta ja rekrytoinnista, integroinnista sekä pitovoiman merkityksestä alueelle!

Lue ohjelma ja ilmoittaudu!

Kesäteekkareita Satakuntaan!

Onko Satakunnassa osaajapulaa, ja voiko sitä vähentää houkuttelemalla teekkareita alueelle kesätöihin? Rekrytointikampanjan palaute- ja ideointitilaisuus on avoin kaikille, mutta se on suunnattu erityisesti Porin, Kokemäen, Ulvilan ja Harjavallan yrityksille ja päättäjille. Liity siis linjoille ja tule mukaan keskusteluun!
Ilmoittaudu mukaan!

SATA-Ravinne – puhdistamolietteen jalostus lannoitekäyttöön

Prizztech järjestää 31.8. klo 9.00-11.30 webinaarin SATA-Ravinne – puhdistamolietteen jalostus lannoitekäyttöön. Webinaarissa esitetään monenlaista ajankohtaista asiaa ja näkökulmaa puhdistamopohjaisista kierrätyslannoitteista ja niiden jalostamisesta, lannoitteiden optimoinnista vastuullisessa elintarviketuotannossa, lannoitelainsäädännön uudistuksesta sekä puhdistamolietteiden haitta-aineista. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille alan toimijoille ja asiasta kiinnostuneille.
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Maksuttomat yrittäjyysinfot

Valtakunnallisia yrittäjyysinfoja verkossa:
• Ideasta liikeideaksi
• Liikeideasta suunnitelmaksi
• Sivutoiminen yrittäjyys ja kevytyrittäjyys
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä
Uusyrityskeskus Enter Satakunnan  Minustako yrittäjä -infot webinaareina 14.9., 12.10., 9.11. ja 14.12. klo 14 - 16.
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Prizztech Oy

Gallen-Kallelankatu 8, 28100 Pori
Vaihde 02 620 5300 | prizztech@prizz.fi | www.prizz.fi