Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta Prizztechin asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

Kuluva vuosi on ollut monellakin tavalla erittäin poikkeuksellinen. COVID-19 virus on vaikeuttanut elämäämme ja tuonut ongelmia monen yrityksen toimintaan. Tämä on pitänyt prizztechiläiset kiireisinä. Olemme auttaneet yrityksiä hakemaan erilaisia korona-yritystukia ja sparranneet yrityksiä uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytämisessä uudessa ja haastavassa tilanteessa. Kokonaisasiakaskuntiemme osalta olemme hoitaneet myös yksinyrittäjätukihakemusten käsittelyn.

Vuosi on tuonut muutoksen Prizztechin tarjontaan kunta-asiakkaillemme. Nyt meiltä on mahdollista ostaa myös osapalvelukokonaisuuksia, esimerkiksi Yritysten kasvu- ja kehittämispalveluita. Osapalvelukokonaisuutena tarjoamme myös Aloittavien yritysten neuvontapalvelua, joka tuotetaan yhdessä Satakunnan yrittäjien ja TE-toimiston kanssa. Tämä mahdollistaa entistä laajemman asiakaskunnan koko Satakunnan alueella.

Katsokaamme tulevaan vuoteen toiveikkaina. Olkaa meihin rohkeasti yhteydessä. Yhdessä voitamme tiellemme tulevat haasteet. 

Toivotan kaikille lukijoillemme terveyttä ja menestystä niin työrintamalla kuin henkilökohtaisessa elämässäkin. Rauhoitutaan joulun viettoon ja ladataan akkuja ensi vuoden haasteisiin.

Ari Eklund
toimitusjohtaja
Prizztech Oy


HARD TALK Festival oli huikea menestys

HARD TALK Festival 2020 tarjosi ajatuksia rohkeudesta, intuition hyödyntämisestä ja tunteiden johtamisesta työelämässä. Tapahtuman tähtipuhujia olivat Camilla Tuominen, Asta Raami ja Emilia Lahti. Keskustelua johti studiolla Ilkka Halava ja studiovieraana oli Miika Ranne. 

Tänä vuonna verkossa toteutettu tapahtuma onnistui yli odotusten.
Lue osallistujien kommentit.


Valtiokonttorilta uusi kustannustuki

Valtiokonttorin myöntämä kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on koronan takia laskenut kesä-lokakuussa 2020 vähintään 30 % vuoden 2019 samaan ajankohtaan verrattuna. Haku aukeaa joulunalusviikolla.

Porin kaupunki järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa tuesta infotilaisuuden 5.1.2021 klo 8.30 - 9.15. Ilmoittaudu tästä.

Lisätietoja kustannustuesta Valtiokonttorin sivuilta.


Yrityksen rekisteröintiin on monta tietä

Kilpailu uusien yrittäjien huomion saamisesta on koventunut. Parin viime vuoden aikana onkin perustettu useita palveluja, joiden kautta toiminimen rekisteröinti onnistuu maksutta ja nopeasti. Nyt saman sähköisen palvelun tarjoaa myös Verohallinto. Vielä muutama vuosi sitten oli vain yksi mahdollinen tapa rekisteröidä yritys: täyttää paperilomake. Tänä päivänä rekisteröinti onnistuu monen eri väylän kautta. 

Lue lisää rekisteröintivaihtoehdoista


Porin lentokenttäalueen kehittäminen

Vuoden loppuun mennessä valmistuvan Porin lentokenttäalueen kehittämishankkeen osana työstetään elinkeinoelämän ja julkisen sektorin toimijat yhteen tuovaa liiketoimintasuunnitelmaa. Korkia Consultingin ja WSP Finlandin laatiman suunnitelman taustaksi on koottu tietoa Porin lentokenttäalueen nykytilasta, alueen toimijoista sekä Satakunnan alueen elinkeinoelämän ja lentokentän välisistä synergiaeduista. 

Lue lisää lentokenttäalueen kehittämisestä


Sytyttämöstä ideoita ja sparrausta

Sytyttämö on maksuton pop up -palvelu, jossa luovan alan ammattilaiset tarjoavat sparrausta ja auttavat yrityksiä uudistumaan. 

Lue tästä, miten Salla Forsman löysi Woimahevosen taitotalliin Sytyttämöstä uusia näkökulmia ja ideoita. 

Tutustu Sytyttämöön ja hae ideoita yrityksesi kehittämiseen!


Tilaa maksuttomat tallenteet suosituista webinaareistamme

Prizztech Oy:n Satakunnan maaseutuinnovaatioista uutta liiketoimintaa -hanke on järjestänyt vuosien 2018 - 2020 aikana useita verkkoseminaareja pienyrityksille, jotka haluavat kasvattaa osaamistaan myynnissä, markkinoinnissa ja tuotteistamisessa. Seminaarien tallenteista osa on poistunut, mutta monta hyödyllistä tietopakettia voit edelleen maksutta tilata nettisivuiltamme.

Tilaa verkkoseminaaritallenteet täältä


Prizztech Oy

Kauppakeskus Puuvilla, 3. krs, Siltapuistokatu 14, Pori
Vaihde
 02 620 5300  |  prizztech@prizz.fi  |  www.prizz.fi

Tilaa uutiskirje | Tietosuojaselosteet