Prizztech-logo
Kuvituskuva: kaksi henkilöä tekee laskelmia pöydän ääressä.

Rohkeus johtaa uuteen - HARD TALK Festival 11.12.2020 klo 9.00 - 11.00 verkossa

Rohkeutta johtaa uudistumista tarvitaan kaikissa yrityksissä ja organisaatioissa, varsinkin nyt. Toimintaympäristö haastaa kehittymään, mutta mihin suuntaan ja miten saada ihmiset mukaan muutokseen? HTF2020 tarjoaa ajatuksia rohkeudesta, intuition hyödyntämisestä ja tunteiden johtamisesta työelämässä. 

Stagella ovat tänä vuonna verkon välityksellä upeat Camilla Tuominen, Asta Raami ja Emilia Lahti. Ajattelun aamupäivää johtaa Ilkka Halava ja keskustelijana Miika Ranne. Tapahtuma on maksuton. 

Lue puhujaesittelyt täältä

Ilmoittaudu tästä


Robotiikkayritykset kehityksen veturina

Robocoast osallistuu Euroopan Robotiikkaviikkoon (European Robotics Week)  esittämällä livestriimauksen ”Robotiikkayritykset kehityksen veturina” torstaina 26.11. klo 9 alkaen

Livelähetystä voi seurata Robocoastin YouTube -kanavalta 

Lähetyksessä keskustellaan robotiikasta ja sen merkityksestä Suomen viennille. Vieraina teknologiajohtaja Jyrki Anttonen Cimcorp Groupista ja COO Pekka Hoffrén Sermatech Oy:stä. Robocoastin toiminnasta kertoo asiantuntija Essi Vanha-Viitakoski.

Euroopan Robotiikkaviikon ohjelma


Kuvituskuva: Nuori tyttö potilaana ja hoitaja vieressä.

Hyvinvointiteknologiamessut 9.–10.11.2020

Toista kertaa järjestetyt Hyvinvointiteknologiamessut keräsivät huiman osallistujajoukon. Tapahtuma järjestettiin verkossa 9.-10.11.2020 ja siihen sisältyi viisi webinaaria ja kaksi työpajaa.

Lue  täältä kiinnostavimmat puheenaiheet


Executive Vice President Tero Peltomäki esittelee ministeri Lintilälle Robocoastin toiminnan merkitystä  Cimcorp Oy:lle. Taustalla Robocoast EDIH-konsortion koordinaattori Mikko Puputti.

Yritysvierailu Elinariin toteutettiin Glue-virtuaaliympäristössä

Elinar lähti ennakkoluulottomasti kokeilemaan Gluen kehittämää virtuaaliympäristöä opiskelijoiden ja asiantuntijoiden kohtaamispaikaksi.

Glue on moderni yhteistyöalusta, jossa hyödynnetään interaktiivista 3D-virtuaaliympäristöä. Alusta on luotu realistisen tuntuisen vuorovaikutuksen kohtaamispaikaksi, jota asiantuntijat hyödyntävät globaalien etäyhteyksien tiimitilana tehokkaan yhteistyön aikaansaamiseksi. 

Lue lisää Robocoastin sivuilta


Sytyttämön karhuvinjetti ja Elina Rautanen nojaamassa syksyiseen vaahteraan.

Sytyttämöstä ideoita ja sparrausta

Sytyttämö on maksuton pop up -palvelu, jossa luovan alan ammattilaiset tarjoavat sparrausta ja auttavat yrityksiä uudistumaan. 

Lue yrittäjä Saana Jaakkolan tarina siitä, miten syntyi vastuullisen matkailun media auttamaan ihmisiä korona-ajan valinnoissa.  

Tutustu Sytyttämöön ja hae ideoita yrityksesi kehittämiseen!


Kuvituskuva panimosäiliöistä

Sosiaalisen median mahdollisuudet korona-aikana

Paula Viitasen (LM Someco) luotsaamasta verkkoseminaarista 10.12. klo 14 - 16 saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: Miten toteutan verkkokauppaan ohjaavaa markkinointia? Entä yhteisöllisiä sisältöjä? Saat verkkoseminaarista myös tarkistuslistan korona-ajan sisällöntuotantoon - mitä pitää huomioida sisältöjä suunniteltaessa?

Verkkoseminaariin osallistuminen on maksutonta. 

Ilmoittaudu tästä


Minustako yrittäjä -info 8.12. klo 14 - 16

Webinaarina järjestettävässä Minustako yrittäjä -infossa saat tietoa yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista ja verotuksesta sekä maksuttomista aloittavan yrittäjän neuvontapalveluista. Maksuton info on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville. 

Prizztech Oy:n Uusyrityskeskus Enter järjestää infon yhteistyössä Satakunnan TE-toimiston sekä Porin, Ulvilan, Harjavallan ja Kokemäen kaupunkien kanssa. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan


Prizztech Oy

Kauppakeskus Puuvilla, 3. krs, Siltapuistokatu 14, Pori
Vaihde 02 620 5300  |  prizztech@prizz.fi  |  www.prizz.fi

Tilaa uutiskirje | Tietosuojaselosteet