Prizztechin uutiskirje huhtikuu 2022

Work FLOW Inspires!

Kevään 2022 WorkFLOW Inspires -tapahtuman neljä huippupuhujaa ovat työelämän kehittäjiä ja uudistajia. Heidän puheenvuoroistaan rakentuu kattaus, josta varmasti löytyy tuoreita näkökulmia omalle työpaikalle vietäväksi. Inspiroivat puhujamme ovat Saana Rossi, Anssi Rantanen, Perttu Pölönen ja Mikko Kuitunen.

WorkFLOW inspires -seminaari järjestetään sarjana. Kaksi ensimmäistä puheenvuoroa kuullaan verkon välityksellä 13.5. ja 20.5. ja kaksi seuraavaa livetilaisuudessa 16.6. Tervetuloa mukaan!

Seminaari on osa Prizztech Oy:n toteuttamaa WorkFLOW -hanketta, jota rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella sekä Euran, Harjavallan, Kokemäen, Porin ja Ulvilan kaupungit ja alueen yritykset.
WFI: Lue lisää ja tule mukaan!

Projektipäällikkö Ari Virtanen, Æsir Technologies Inc:in edustajat Craig Wilkins ja Kirk Plautz sekä Kokemäen kaupunginjohtaja Teemu Nieminen.

Kokemäelle nousemassa  ensin akkutehdas, sitten hydroksointilaitos?

Æsir Technologies Inc:in edustajat Craig Wilkins ja Kirk Plautz vierailivat Suomessa pääsiäisviikolla. Tiedotustilaisuudessa yrityksen edustajat kertoivat, että akkutehtaan rakentaminen on tarkoitus aloittaa mahdollisimman pian. Tehtaan rakentaminen aiotaan aloittaa 12-18 kuukauden kuluttua. 

Automaatio-aamukahvit: Näkökulmia datatalouteen

3D Data Economy Satakunta’s Success Factor in Digital Green Growth -hankkeen avausseminaari 28.4. klo 8.30 -12.00 esittelee datatalouden hyödyntämiseen liittyviä näkökulmia mielenkiintoisilla asiantuntijapuheenvuoroilla ja paneelikeskustelulla.
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

SATAtalents rekry- ja verkostoitumistilaisuus
20.5. klo 12.00 - 15.00
Porin Crazy Townilla

Tule verkostoitumaan ja löytämään Satakunnassa piilevä osaaminen! Jos yrityksessänne tarvitaan työntekijöitä niin lue lisää Talent Hub Robotics -hankkeen SATAtalents-pilotista ja ilmoittaudu verkostoitumistapahtumaan täällä!

Sekalaisen pienakkuromun kierrättäminen kaipaa automatisoitavissa olevaa tunnistusmenetelmää

Nyt julkaistun, pienakkujen kierrätystä ja sen tehostamismahdollisuuksia käsittelevän selvityksen mielenkiintoiset tulokset antavat loistavan lähdön SAMKiin perustetulle RoboAI Green osaamiskeskittymälle. Prizztechin tekemä selvitys on herättänyt runsaasti mielenkiintoa myös alueen yrityksissä.
Lue lisää

SOMEMARKKINOINNIN PÄIVÄ to 28.4.2022

Somemarkkinoinnin perusteet pienyritykselle

Porin Yliopistokeskus H344 ja Teams
28.4. klo 10.00 - 11.30.

Miten pienyrityksen tulisi hyödyntää sosiaalista mediaa? Mitä markkinoinnissa tulee erityisesti ottaa huomioon? Jussi Pirhonen Tovari Oy:sta vastaa näihin  kysymyksiin ja perehdyttää osallistujat  käytännön esimerkkien kautta aiheeseen. Samalla rakennetaan myös kuvitteelliselle yritykselle somekampanja. 
Lue lisää ja ilmoittaudu

Hihat ylös - Lisää bisnestä somesta!

28.4. klo 14.00 - 16.00 Prizztechin tiloissa, Gallen-Kallelankatu 8, Pori ja Teamsissä.

Hihat ylös -sarjaan kuuluvassa työpajassa perehdytään juuri sinun yrityksesi brändinrakentamiseen, seuraajien määrän kasvattamiseen, avainsanojen hyödyntämiseen ja analytiikan tulkintaan. Käydään läpi myös kohderyhmän tavoittaminen, paras postausaika ja -tiheys. Kouluttajana Jenna Peltonen.
Lue lisää ja ilmoittaudu

Google-markkinointi
ti 3.5. klo 14-16 

Google voi olla välttämätön paha tai bisneksesi ydin. selvittelemme mm. miten Googlea pitää osata käsitellä sekä hakukoneoptimointiin. Keskitymme konkreettisiin asioihin, jotka pitäisi kaikilla palveluyrityksillä olla kunnossa.
Lue lisää ja ilmoittaudu!

Tuotteiden kuvaaminen
ti 10.5. klo 17-19 

Koulutus tarjoaa osallistujille valmiudet ottaa puhelimella laadukkaita kuvia ja videoita. Käydään läpi hyväksi havaittuja käytännön vinkkejä somekuvaukseen, sekä harjoitellaan kuvausta käytännössä.
Lue lisää ja ilmoittaudu!

Yritysvideon toteuttaminen
ti 17.5. klo 17-19 

Tästä koulutuksesta saat  tietoa siitä, millaisia sisältöjä kannattaa tehdä eri medioihin. Käydään läpi sosiaalisen median alustoja (esim. TikTok, Instagram, Facebook) ja mikä on millekin alustalle sopiva kuvaustyyli.
Lue lisää ja ilmoittaudu!

Muutoksen johtaminen digitalisoituvassa sote-ympäristössä

Webinaari 28.4.2022

Tapahtuman keynote-puheenvuoron pitää johtajuus- ja työelämävalmentaja, tietokirjailija, puhuja
Helka Pirinen (MBA, FK) teemalla Muutosjohtaminen – rohkeus muuttua ja hyödyntää digitalisaatiota. Tilaisuuden järjestävät Satakunta DigiHealth ja Satakati -hankkeet.
Lue lisää ja ilmoittaudu!

Hyvinvointiteknologian tulevaisuuspäivä: Teknologiainnovaatiot uusia mahdollisuuksia avaamassa

Satakunta DigiHealth hankkeen loppuseminaari 19.5.2022 klo 8.30–14.00 Luvassa on paljon mielenkiintoisia puheenvuoroja ja esimerkkejä hyvinvointi- ja terveysteknologian hyödyntämisestä sote-alalla. Keynote-puhujana Director, Chronic Care Nelli Såger otsikolla “Itsensä johtaminen on tärkeämpää kuin ikinä. Miten onnistun siinä?”
Lue lisää ja ilmoittaudu!

Tukea suurille uuden energiateknologian demonstraatiohankkeille

TEM on avannut tukihaun suurille uuden energiateknologian demohankkeille, joiden investointikustannukset ovat yli 5 M€. Tuella edistetään mm. uusiutuviin liikennepolttoaineisiin ja muuhun kuin polttoon perustuvaan lämmöntuotantoon liittyviä tulevaisuuden energiaratkaisuja, joilla tähdätään vuoteen 2030 asetettujen päästövähennystavoitteiden saavuttamiseen.
Lisätietoja tuesta

Ukrainasta saapuvien työllistäminen – onko yritykselläsi työvoimatarpeita?

Prizztech Oy tekee yhteistyötä Satakunnan TE-toimiston kanssa Ukrainasta saapuvien työllistämisessä. Tilanne muuttuu koko ajan, mutta Satakunnan TE-toimiston yrityspalvelut ottavat vastaan jo nyt työnantajien ilmoituksia työvoimantarpeista koskien Ukrainasta saapuvia turvapaikanhakijoita ja vastaavat yritysten työvoimatiedusteluihin.
Lue lisää

Prizztech Oy:n uusi hallitus

Prizztech Oy:n yhtiökokouksessa 20.4. valittiin yhtiölle uusi hallitus. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Joonas Ryynänen ja varapuheenjohtajaksi Juhani Seppälä.

Varsinaiset jäsenet ja suluissa varajäsenet:

Porin kaupunki
Joonas Ryynänen (Ari Vaitiniemi)
Teija Ruuhikorpi-Mäki (Nelly Pitkänen)
Jari Halttunen (Jussi Ruuti)
Sabriina Heikkilä (Kari Heino)

Yrittäjäjärjestöjen edustajat
Sari Mäkitalo (Markku Kivinen)

Rauman seutu/Pohjois-Satakunta
Mika Hatanpää (Vesa Lakaniemi)

SAMK / Yliopistokeskus
Heikki Haaparanta (Tarmo Lipping)

Kuntaryhmä 1 Ulvila, Eura
Mikko Löfbacka (Ilkka Mäkinen)

Kuntaryhmä 2 Harjavalta, Ulvila
Hannu Kuusela (Juha Hartila)

Kuntaryhmä 3 Kokemäki, Pomarkku
Juhani Seppälä (Janne Päiviälä)

Kiinnostaako yrittäjyys?

Maksutonta neuvontaa ja käytännönläheistä apua yrityksen perustamiseen saat Uusyrityskeskus Enter Satakunnan yrittäjyysasiantuntijoilta. Antille, Jarille, Merjalle, Terolle ja Annelle sekä starttiraha-asiantuntija Hannalle voit varata ajan nettiajanvarauksen kautta.

www.entersatakunta.fi/ajanvaraus

Palveluvaihtoehdot:
- Henkilökohtainen yritysneuvonta ja/tai rekisteröinti (kesto 60-90 min.)
- Etäneuvonta ja/tai etärekisteröinti (kesto 60-90 min.)
- Lyhyt yritysneuvonta puhelimitse (max. 30 min.)
- Starttirahaneuvonta

Voit myös soittaa meille 02 62 62 62 tai lähettää sähköpostia enter@prizz.fi

Muista myös Uusyrityskeskus Enter Satakunnan Minustako yrittäjä -infot webinaareina 10.5. ja 7.6. klo 14 - 16. Lue lisää ja ilmoittaudu

Enterin palvelut tarjoavat Prizztech Oy, Satakunnan Yrittäjät ja Satakunnan TE-toimisto, yhteistyössä 12 satakuntalaisen kunnan ja kaupungin kanssa: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Siikainen ja Ulvila.

Prizztech Oy

Gallen-Kallelankatu 8, 28100 Pori
Vaihde 02 620 5300 | prizztech@prizz.fi | www.prizz.fi