Prizztech-logo

Porin lentokentän toimintamallit poikkeustilanteissa selvitetään

Prizztechin toteuttama kehittämishanke selvittää Porin lentokentän toimintamallia poikkeustilanteissa. Hankkeessa tehdään asiantuntijatyönä selvitystyö, jonka tarjouspyyntö löytyy julkisten hankintojen ilmoituskanava Hilmasta.

Tarjousten lähettämisen määräaika on 29.9.2020. Porin lentokentän kehittämishankkeen rahoittavat Satakuntaliitto ja Porin kaupunki.

Siirry Hilmaan


Yksinyrittäjän tukea voi hakea 30.9. asti

Katso täältä käytännön ohjeet yksinyrittäjän 2000 euron koronatuen hakemiseksi. Tuki haetaan yrityksen kotikunnalta 30.9.2020 mennessä, sähköisesti tai paperilomakkeella, ko. kunnan ohjeiden mukaisesti.


Tervetuloa Satakunnan metsäfoorumiin

1.10.2020 järjestettävän Satakunnan metsäfoorumin teemoina ovat ”Satakunnan metsätalouden ja -teollisuuden sivuvirtojen nykytila” sekä ”korkeampaa lisäarvoa metsätalouden ja -teollisuuden sivutuotteista”.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu täältä


Satakunnan biokaasulaitokset osana ravinteiden kierrätystä

Prizztech Oy ja Pyhäjärvi-instituutti ovat yhteistyössä koonneet raportin ”Satakunnan biokaasulaitokset osana tehokasta ravinteiden kierrätystä”. Raporttiin on koottu Satakunnan maatalouden erityispiirteitä ja lannoitusmahdollisuuksia, erityisesti biokaasulaitosten tuottamien kierrätysravinteiden käytön näkökulmasta. 

Lue lisää täältä


Digitaalinen palvelu kestävän kehityksen hallintaan

Vastuullisesti ja kestävästi toimiva yritys kykenee ennakoimaan toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia, jolloin se on oman alansa suunnannäyttäjänä askeleen edellä kilpailijoitaan. Pienillä yrityksillä ei kuitenkaan aina ole aikaa eikä osaamista kestävän kehityksen hallintaan, vaikka se koetaankin tärkeäksi.

Helpottaakseen erityisesti pienten yritysten matkaa kohti kestävää kehitystä Prizztech Oy on tuottanut osana ESR-rahoitteista hanketta "Kestävä kehitys mikro- ja pk-sektorilla – osaamisen kehittämisen pilotointi" digitaalisen palvelun, jonka avulla yritysten on helppo luoda yleiskuva omasta kestävän kehityksen toiminnastaan ja kehittää sitä vastuullisempaan ja kestävämpään suuntaan.

Tutustu palvelun sisältöön tästä ja hanki se koekäyttöön maksutta www.granite.fi (=>kokeile ilmaiseksi/HSEQ).

Lisätietoja: www.prizz.fi/kestavakehitys


Tilaa maksuttomat tallenteet suosituista webinaareistamme

Prizztech Oy:n Satakunnan maaseutuinnovaatioista uutta liiketoimintaa -hanke on järjestänyt vuosien 2018 - 2020 aikana useita verkkoseminaareja, joiden tallenteet ovat maksutta tilattavissa nettisivuiltamme.

Seminaarisarja on tarkoitettu pienyrityksille, jotka haluavat kasvattaa osaamistaan myynnissä, markkinoinnissa ja tuotteistamisessa.

Tilaa verkkoseminaaritallenteet täältä


Maksuton yrityksen perustamisneuvonta

Prizztech Oy:n Uusyrityskeskus Enteristä saat ohjausta liikeidean kehittämiseen ja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen sekä tietoa rahoitusmahdollisuuksista, luvista ja ilmoituksista. Meiltä saat apua myös starttirahan hakemiseen, veroasioihin ja yrityksen rekisteröintiin. Yritysneuvojamme auttavat sinua yritysmuodon valinnassa, investointi- ja kannattavuuslaskelmien tekemisessä sekä yrityksen ostamiseen liittyvissä asioissa.

Neuvontaa saa henkilökohtaisesti paikan päällä Prizztechissä, puhelimitse tai verkon välityksellä. Varaa aika täältä.

Alkavan yrittäjän palvelut ja perustamisneuvonta ovat osa Prizztechin asiakaskuntien (Harjavalta, Kokemäki, Pori ja Ulvila) elinkeinopalveluja.

Prizztech Oy

Kauppakeskus Puuvilla, 3. krs, Siltapuistokatu 14, Pori
Vaihde 02 620 5300  |  prizztech@prizz.fi  |  www.prizz.fi

Tilaa uutiskirje | Tietosuojaselosteet