Prizztechin uutiskirje toukokuu 2021

Prizztech muuttaa Gallen-Kallelankadulle

Elinkeinoelämän kehitysyhtiön ja Uusyrityskeskuksen on tärkeää olla helposti löydettävissä ja lähellä tärkeintä asiakaskuntaansa – yrityksiä ja yrittäjäksi aikovia. Näin ajatellaan myös Prizztech Oy:ssä, joka muuttaa Puuvillan kauppakeskuksen kolmannesta kerroksesta aivan Porin ydinkeskustaan, katutasoon. Uudet toimitilat sijaitsevat Satakunnan Osuuskaupan kiinteistössä entisissä Satakunnan Viikon tiloissa. 

Uusi osoitteemme on siis 1.6.2021 alkaen Gallen-Kallelankatu 8, 28100 Pori.
Lue lisää muutostamme

Hyvinvointi- ja terveysteknologiayritykset stagella: Teknologiainnovaatioiden rooli soten kehittämisessä

Webinaari 8.6.2021 klo 09.00 - 15.15

Mitä hyvinvointi- ja terveysteknologioista pitäisi tietää juuri nyt? Näe ja koe, miten teknologiauutuudet muuttavat sosiaali- ja terveyspalveluja aiempaa ketterämmiksi ja asiakaslähtöisemmiksi!

Juontaja, näyttelijä, mielenvalmentaja ja Pelasta muistisairas ry:n toiminnanjohtaja Lorenz Backman haastattelee teknologiayrityksiä uusien innovaatioiden mahdollisuuksista ja vaikutuksista muuttuvassa sote-kentässä. Tilaisuus huipentuu Sailab-MedTech ry:n Terveysteknologia hoitotyössä ja kuntoutuksessa -hankkeen hankejohtaja Jaana Laitinen-Pesolan haastatteluun. Webinaari streemataan livenä kesäisestä Porista Virkistyshotelli Yyteristä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Lähde mukaan Tampereen Alihankintamessuille 21.-23.9.2021

Prizztechillä on messuilla osasto, johon otamme mukaan 12 alueemme yritystä, muutama paikka vielä vapaana. Hinta osallistumiselle 2000 €/yritys. Osallistuminen messuille yhteisosastomme kautta on vaivatonta: toteutamme tyylikkään osaston ja yritys voi keskittyä messuilla oleelliseen eli markkinointiin ja myyntiin ja asiakassuhteiden solmimiseen.

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä: pekka.virtanen@prizz.fi, 044 710 5453.

Prizztech Oy

Gallen-Kallelankatu 8, 28100 Pori
Vaihde 02 620 5300 | prizztech@prizz.fi | www.prizz.fi