Prizztechin uutiskirje maaliskuu 2021

Prizztech mukana eurooppalaisessa Horizon2020-ohjelmaan kuuluvassa tuotekehitysprojektissa

ACROBA-projekti kehittää yritysten erityistarpeisiin räätälöityvää robottijärjestelmää, joka parantaa yritysten tuottavuutta ja kilpailukykyä nostamalla niiden automatisointitasoa ja siten lisäämällä suorituskykyä ja vähentämällä kustannuksia. ROS-alustalle rakennettavan tekoälyratkaisun tavoite on nostaa merkittävästi valmistavan teollisuuden tuottavuutta.

Lue lisää ACROBA-projektista

FiBAN Pitch Western Finland

FiBAN ja alueelliset businessenkelit sekä Business Tampere, Turku Business Region ja Prizztech Oy järjestävät 4.5. klo 16 - 18 FiBAN Pitch Western Finland -tilaisuuden. Mikäli haet yrityksellesi kasvusijoittajaa, hae pitchaajaksi 18.4. mennessä alla olevan linkin kautta. Businessenkelit ja yksityissijoittamisesta kiinnostuneet henkilöt voivat ilmoittautua saman linkin kautta.
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Suunnitelmissa digiloikka?

Sytyttämön luovan alan asiantuntijat ovat auttaneet jo yli 50 yritystä uudistamaan markkinointiviestintäänsä ja muotoilemaan palveluitaan entistä ehommaksi. Nyt Sytyttämön kautta on mahdollista saada apua myös digikehityshankkeiden ideointiin. Asiantuntijaverkostoon on liittynyt digialan ammattilaisia, jotka ovat valmiina auttamaan yritystäsi digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisessä ja kehittämisessä.
Tutustu Sytyttämöön

Hyödynnä Sytyttämön maksuton asiantuntijasparraus

Sytyttämö on maksuton pop up -palvelu, jossa luovan alan osaajat sekä digiammattilaiset tarjoavat sparrausta ja auttavat yrityksiä uudistumaan.
Lue täältä, miten Loistekeskuksen Marika Raitaniemi peilasi Sytyttämössä yritysyhteistyöhön liittyviä suunnitelmiaan ulkopuolisen asiantuntijan kanssa.
Lue Marikan tarina

Webinaari yritysrahoituksesta 

Porin ja Rauman kaupungit sekä ELY järjestävät yritysrahoitusta käsittelevän maksuttoman webinaarin torstaina 25.3. klo 8.30 - 9.30.
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Rauman seudulla rakennetaan -webinaari

31.3. klo 8.30 - 10.00 järjestettävässä webinaarissa on tarjolla näkymiä seudun rakennushankkeisiin - missä mennään suunnittelun, urakoiden ja toteutuksen suhteen.
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Satakunnan PreStart-palvelu

Satakunnassa toimii PreStart-ideahautomo, jossa asiantuntijatiimi paneutuu luottamuksella ja maksutta idean tai keksinnön kehittämiseen. PreStart on tarkoitettu yksityishenkilöiden ja yritysten ideoiden arviointiin.

Herätä ideasi eloon. Onko sinun ideasi seuraava Satakunnan menestystarina?
Lue lisää PreStart-palvelusta

Kehitä yritystäsi yritysmentorin avulla

Yritysmentori toimii yrittäjän tukena. Mentorointi perustuu maksuttomuuteen, vapaaehtoisuuteen ja luottamuksellisuuteen.  Toiminnan päämääränä on auttaa yritystä ja yrittäjää kehittymään ja pärjäämään liiketoiminnassaan.
Lue lisää yritysmentoreista
Prizztech Oy ja Satakunnan Yrittäjät ry tarjoavat yhteistyössä Satakunnan TE-toimiston kanssa aloittavan yrittäjän neuvontapalveluja. Palvelua tuotetaan Uusyrityskeskus Enter Satakunta -toimintamallilla. Mukana on tällä hetkellä yhdeksän satakuntalaista kuntaa.

Yritysten perustaminen väheni - starttiraha kiinnostaa edelleen

Uusyrittäjäkatsauksen mukaan Uusyrityskeskusten kautta perustettiin 6 283 yritystä vuonna 2020. Määrä on 10 prosenttia vähemmän kuin vuotta aikaisemmin. Yritysten perustamisaktiivisuus noudatti valtakunnallista linjaa myös Prizztech Oy:n palvelualueella (Pori, Ulvila, Harjavalta ja Kokemäki).
Lue lisää Enterin toiminnasta

Tina perusti itsensä näköisen leipomon

Tina Kilickesen toteutti unelmansa ja perusti Ulvilan keskustaan konditoria-kahvilan. Monimutkainen byrokratia kahvilan perustamisessa on voitettavissa, kun yrittäjä on valmis ottamaan asioista selvää. Apuna Tinalla oli Uusyrityskeskus Enter Satakunta.
Lue Tinan tarina

Minustako yrittäjä -info

Maksuttomassa yrittäjyysinfossa ti 23.3. klo 14-16 puhuvat Uusyrityskeskus Enter Satakunnan yrittäjyysasiantuntijat. Prizztech Oy:n Jari Keinonen kertoo yritystoiminnan aloittamiseen liittyvistä asioista, Satakunnan Yrittäjien Anne Heikintalo yritysrahoituksista ja -tuista sekä TE-toimiston Hanna Uusitalo starttirahasta ja yrittäjäkoulutuksista.
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Prizztech Oy

Kauppakeskus Puuvilla, 3. krs, Siltapuistokatu 14, Pori
Vaihde 02 620 5300 | prizztech@prizz.fi | www.prizz.fi