Prizztech-logo
Kuvituskuva: kaksi henkilöä tekee laskelmia pöydän ääressä.

Yhteistyössä aloittavien yrittäjien tukena

Satakunnan Yrittäjät ry ja Prizztech Oy laajentavat yhteistyössä aloittavan yrittäjän neuvontapalvelujen konseptia ja tavoitteena on saada yhtenevät toimintamallit laajennettua koko Satakuntaan. Uuden toimintamallin myötä aloittavien yrittäjien osaaminen vahvistuu ja yrityksen toiminnalle rakennetaan vahvaa perustaa heti yritystoiminnan alkaessa. 

Lue lisää aloittavien yrittäjien uudesta palvelumallista


Kuvituskuva: Nuori tyttö potilaana ja hoitaja vieressä.

Hyvinvointiteknologiamessut 9.–10.11.2020

Vuoden kiinnostavin hyvinvointiteknologian tapahtumakokonaisuus esittelee monipuolisesti teknologian ja digitaalisten palveluiden tilaa nyt ja tulevaisuudessa. Tapahtuma järjestetään toista kertaa ja koronapandemiasta johtuen se toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa. Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja, esittelyjä ja työpajoja uusimpien teknologioiden mahdollisuuksista. 

Lue lisää Hyvinvointiteknologiamessuista Satakunta DigiHealth-sivuilta.


Executive Vice President Tero Peltomäki esittelee ministeri Lintilälle Robocoastin toiminnan merkitystä  Cimcorp Oy:lle. Taustalla Robocoast EDIH-konsortion koordinaattori Mikko Puputti.

Elinkeinoministeri Lintilä vakuuttui vientiteollisuuden EDIH-konsortiosta

Elinkeinoministeri Mika Lintilälle esiteltiin Teknologiakeskus Pripolissa järjestetyssä tilaisuudessa Robocoast EDIH -konsortio, joka on hakenut yhdeksi Suomen European Digital Innovation Hubiksi (EDIH). 

Lue lisää elinkeinoministeri Lintilän vierailusta.


Sytyttämön karhuvinjetti ja Elina Rautanen nojaamassa syksyiseen vaahteraan.

Sytyttämössä onnistumisia

Sytyttämö on maksuton pop up -palvelu, jossa luovan alan ammattilaiset tarjoavat sparrausta ja auttavat yrityksiä uudistumaan. 

Lue yrittäjä Elina Rautasen tarina siitä, miten koronakevät viritti kehittämistaajuudelle ja Sytyttämön sparraustuki terävöitti tulevaisuudensuunnitelmia.

Tutustu Sytyttämöön ja hae ideoita yrityksesi kehittämiseen!


Maanrakennusta Peittoon kierrätyspuistossa

Valimoteollisuuden sivuvirtojen hyötykäyttö

Osana Cirwaste Finland -hanketta toteutettu kenttäkoe valimoteollisuuden sivuvirroista on saatu päätökseen Peittoon kierrätyspuistossa. Kenttäkokeiden avulla voitiin osoittaa, että käytetyt materiaaliseokset soveltuvat maanrakennuskäyttöön.
Lue raportti tästä

Lue lisää Peittoon kierrätyspuistosta: www.prizz.fi/peittoo.


Kuvituskuva panimosäiliöistä

Ratkaisuja elintarviketeollisuuden vedenkäytön parempaan hallintaan

SAMKin, Satafoodin, Prizztech Oy:n ja Pyhäjärvi-instituutin yhteistyössä järjestämässä webinaarissa 6.11.2020 klo 9.00 - 12.15 esitellään elintarviketeollisuuden vedenkäytön haasteita, kustannusten hallintaa ja erilaisia teknologisia ratkaisuja veden käytön ja laadun hallintaan sekä energian, pesujen ja puhdistusten tehokkuuteen.    

Tutustu webinaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu tästä.


Prizztech Oy

Kauppakeskus Puuvilla, 3. krs, Siltapuistokatu 14, Pori
Vaihde 02 620 5300  |  prizztech@prizz.fi  |  www.prizz.fi

Tilaa uutiskirje | Tietosuojaselosteet