Prizztechin uutiskirje syyskuu 2021

Yhteiskehittäminen: Cimcorp osallistaa startupeja yhteistyöhön Robocoast-verkoston avulla

Robocoast-ekosysteemi avasi oven ideajahtiin, monialaisten osaajien ja Startup-toimijoiden kohtaamiseen, josta syntyy yllättäviä mahdollisuuksia, oivalluksia ja tietoa. Cimcorp haluaa kokeilla ja kehittää uutta Co-Development Model between Manufacturing Industry and Tech Startup -mallia yhteistyössä Robocoastin ja Crazy Townin kanssa. 17.9.2021 järjestettiin hybridi-aamukahvitilaisuus, johon osallistui noin 30 yritystä, erityisosaajaa ja yliopiston edustajia. Cimcorp esiteli tilaisuudessa kiinnostustaan kehittää eri lähteistä tulevan datan hallintaan ja datan visualisointiin digitaalisen kaksosen (Digital Twin) ratkaisuja. 
Lue lisää tilaisuudesta

Palveluyritykset kriisistä kasvuun

Palveluyritykset kriisistä kasvuun -hankkeessa parannetaan pienten palveluyritysten mahdollisuuksia kehittää nykyistä liiketoimintaansa sekä luoda uusia liiketoiminta-aloja ja toimintamalleja koronakriisin muuttamassa toimintaympäristössä. Kohderyhminä ovat erityisesti palvelu- ja ravintola-alalla toimivat pienet yritykset.

Toimenpiteet ovat konkreettisia ja ne tuottavat sekä yrityskohtaista että yritysten yhteistä toimintaa. Yritykset saavat tukea ja neuvontaa tilannekartoituksissa ja työpajoissa nousseiden tarpeiden mukaisesti.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tule mukaan automaatio- ja kunnossapitoalan yritysten osaamisen kehittämiseen!

Satakunnassa automaatio- ja kunnossapitoalan yrityksissä on tarvetta osaavasta työvoimasta. Sataedu, Samk, Prizztech ja WinNova hakevat yhdessä yritysten kanssa ratkaisuja osaamispooli-mallin avulla, jossa lähtökohtana on alan mikro- ja pk-yritysten kehittämistarpeet.
Osaamispooli on avoin automaatio- ja kunnossapitoalan mikro- ja pk-yrityksille, eikä edellytä yrityksiltä rahoitusosuutta.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Syksyn rahoitushakuja päättymässä – tutustu mahdollisuuksiin!

Useita EU:n elpymisvälineen rahoituksia on nyt haettavana. Rahoitusta on tarjolla esimerkiksi teollisuuden jäte- ja sivuvirtojen kierrätystä edistäviin investointeihin sekä pilotti- ja demohankkeisiin. Lisäksi haettavana on rahoitusta mm. akkuteollisuuden hankkeisiin sekä kasvuyritysten vihreää siirtymää edistäviin tutkimushankkeisiin. Olemme koostaneet tiedon ajankohtaisista rahoitusmahdollisuuksista kiihdyttämön verkkosivustolle. Lisäksi tarjoamme asiantuntija-apua digivihreiden investointi- ja TKI-hankkeiden valmisteluun. 

Tutustu investointikiihdyttämöön ja ajankohtaisiin rahoitusmahdollisuuksiin

Haluaisitko sparrailla yrityksesi kehittämiseen liittyviä ideoita asiantuntijan kanssa?

Sytyttämön asiantuntijaverkostossa on markkinointiviestinnän ja digiteknologian ammattilaisia, joiden osaaminen on käytettävissäsi – maksutta ja luottamuksellisesti. 
Tutustu Sytyttämön asiantuntijoihin ja hyödynnä maksuton ideasparraus.

Maksuttomat yrittäjyysinfot

Valtakunnallisia yrittäjyysinfoja verkossa:
• Ideasta liikeideaksi
• Liikeideasta suunnitelmaksi
• Sivutoiminen yrittäjyys ja kevytyrittäjyys
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä
Uusyrityskeskus Enter Satakunnan  Minustako yrittäjä -infot webinaareina 12.10., 9.11. ja 14.12. klo 14 - 16.

Livetilaisudet ti 2.11. klo 16–18 Pori ja
ke 3.11. klo 11–12  Ulvila

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Prizztech Oy

Gallen-Kallelankatu 8, 28100 Pori
Vaihde 02 620 5300 | prizztech@prizz.fi | www.prizz.fi