Prizztechin uutiskirje lokakuu 2021
Teemu Nieminen (Kokemäen kaupuginjohtaja), Graig Wilkins (CFO, Æsir Technologies Inc.) ja Ari Virtanen (CEO, Advion Solutions Ltd.)

Kokemäelle suunnitteilla isoja akkualan investointeja 

Kokemäen kaupunki ja Æsir Technologies Inc. ovat 6.10.2021 allekirjoittaneet aiesopimuksen nikkelihydroksidilaitoksen rakentamisesta Kokemäelle. Tämä laitos on ensimmäinen vaihe osapuolten yhteistyöhankkeessa, jonka toinen vaihe käsittää nikkeli-sinkki-akkutehtaan rakentamisen Kokemäelle siten, että sen aloittaa toimintansa vuoden 2024 aikana. Akkutehdas tulee valmistuessaan työllistämään ensivaiheessaan noin 400 työntekijää, investoinnin arvo on arviolta 110 miljoonaa euroa. 
Lue Kokemäen kaupungin tiedote

Hyvinvointiteknologiamessut 9.-10.11.2021 klo 9.00-16.00 

Verkossa järjestettävässä tapahtumassa on luvassa innostavia ja monipuolisia asiantuntijapuheenvuoroja, demoja ja haastatteluja, työpajoja ja simulaatioita sekä mielenkiintoisia keskusteluja sote-alan digitaalisista palveluista, hyvinvointiteknologiasta, robotiikasta ja tekoälystä!

Hyvinvointiteknologiamessujen järjestäjinä toimivat Prizztech Oy, Sataedu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Tampereen yliopisto ja WinNova. Tapahtuman toteuttaa Satakunta DigiHealth -hanke, jota rahoittaa Satakuntaliitto (EAKR) ja alueen kunnat.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Digi-HTA tutuksi — mistä on kyse?

Tervetuloa tutustumaan teknologiaratkaisujen Digi-HTA-arviointimenetelmään Satakati ja Satakunta DigiHealth hankkeiden järjestämään keskustelutilaisuuteen ja työpajaan 19.10.2021 klo 13–15.

Digi-HTA on suositus, jonka avulla terveydenhuolto saa luotettavan ja puolueettoman arvion yrityksen tuotteen soveltuvuudesta päätöksenteon tueksi. Tilaisuudessa kuullaan Digi-HTA-arviointimenetelmän esittely sekä pidetään aiheeseen liittyvä työpaja, jossa käsitellään seuraavia teemoja: Digi-HTA-arvioinnin osa-alueet, tuotekehitys ja hankintapäätökset.

Satakati-hanketta toteuttavat kaikki Satakunnan kunnat sekä Sataedu ja hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö. Satakunta DigiHealth hankkeen toteutuksesta vastaavat Prizztech Oy, Sataedu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Tampereen yliopisto ja WinNova. Hanketta rahoittaa Satakuntaliitto (EAKR) ja alueen kunnat.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Mystery shopping -kartoitus

Mitä mahdollisuuksia Mystery shopping -kartoitus tarjoaa kahviloille, ravintoloille ja pienille palveluyrityksille?

Infotilaisuus 19.10. klo 15.00 - 16.30 Original Sokos Hotel Vaakunassa ja Teamsissa. 

Mystery shopping -kartoitukset järjestetään osana Keski-Suomen ELY-keskuksen ESR-rahoittamaa Palveluyritykset kriisistä kasvuun -hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Prizztech Oy ja osatoteuttajana toimii Satakunnan Yrittäjät. 
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Maksuttomat yrittäjyysinfot

Valtakunnallisia yrittäjyysinfoja verkossa:
• Ideasta liikeideaksi
• Liikeideasta suunnitelmaksi
• Sivutoiminen yrittäjyys ja kevytyrittäjyys
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä
Uusyrityskeskus Enter Satakunnan  Minustako yrittäjä -infot webinaareina 9.11. ja 14.12. klo 14 - 16.

Livetilaisudet ti 2.11. klo 16–18 Pori,
ke 3.11. klo 11–12  Ulvila ja to 4.11. Eurajoki

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Prizztech Oy

Gallen-Kallelankatu 8, 28100 Pori
Vaihde 02 620 5300 | prizztech@prizz.fi | www.prizz.fi