Prizztechin uutiskirje kesäkuu 2021

Meri-Pori on mainio paikka vihreän vedyn ja metaanin tuotantoon

Meri-Poriin suunnitteilla olevat valtavat investoinnit merituulivoimaan, biokonversiolaitokseen ja vanadiinin kierrätyslaitokseen avaavat väylän myös vetytalouteen ja synteettisen metaanin valmistukseen. Tämä käy selvästi ilmi Prizztech Oy:n tuoreesta Power to X -soveltuvuusselvityksestä.
Lue lisää Power to X -soveltuvuusselvityksestä

Prizztech kartoittaa Porin seudulla syntyviä hukkalämpöjä 

Satakuntaliiton rahoittamassa Hukkalämmöstä hyötyenergiaa-hankkeessa kartoitetaan Porin seudulla syntyviä ylijäämälämpövirtoja. 
Tarkoituksena on arvioida alueella syntyvän hukkalämmön kokonaismäärää ja hyödyntämispotentiaalia. Samalla yrityksille tarjotaan maksutonta asiantuntija-apua hukkaan menevien energiamäärien laskentaan ja hyödynnettävyyden arviointiin. 
Lue lisää hukkalämmöstä

Uusi kiihdyttämöpalvelu vauhdittaa vihreän siirtymän ja digitalisaation investointeja

Prizztech on avannut yrityksille kiihdyttämöpalvelun vauhdittamaan digitalisaatiota, vähähiilisyyttä ja kiertotaloutta edistäviä investointeja. Autamme hyödyntämään EU:n digivihreää kasvua tukevia rahoitusmahdollisuuksia sekä muita kiihdyttämön teemoihin soveltuvia julkisia rahoitusinstrumentteja investointien toteutuksessa. Tarjoamme lisäksi asiantuntija-apua investointisuunnitelmien valmisteluun, uusien teknologisten ratkaisujen ja innovaatioiden hyödyntämiseen sekä tutkimus ja kehittämistoimintaan liittyvien yhteistyöverkostojen rakentamiseen.
Lue lisää investointikiihdyttämöstä
Vasemmalta Teemu Janhunen (Sanoma) ja Tanja Hovi (Sanoma), Jenni Rajahalme (YES Satakunta, Prizztech), Jari-Pekka Niemi (Prizztech). Kuva: Tuomas Tiainen, Sanomamedia Finland Oy

5000 euron lahjoitus satakuntalaisten lasten ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen 

Satakunnan Yrittäjien kevätkokouksessa 9.6. lahjoitettiin Sille-kuohujuoman tuotto maakunnalliseen yrittäjyyskasvatustapahtumaan. Lahjoituksen tekivät Satakunnan Yrittäjät, Sanoma, Satakunnan Kansa, kahdeksan yrittäjää, K-Citymarket ja K-Supermarket-kauppiaat.
Lue lisää YES Satakunnan saamasta lahjoituksesta
Tilaisuuden juontaja Lorenz Backman ja Kelosound Oy:n toimitusjohtaja Kirsi Ihalainen kuuntelevat Pikku-Kelon äänimaailmaa.

Hyvinvointi- ja terveysteknologiayritykset esittäytyivät Yyterin huikeissa maisemissa

Kesäkuun alkupuolella järjestetty Hyvinvointi- ja terveysteknologiayritykset stagella: Teknologiainnovaatioiden rooli soten kehittämisessä ‑webinaari esitteli sote-alalle suunnattuja teknologiaratkaisuja rennossa ja kesäisessä hengessä upeista Virkistyshotelli Yyterin maisemista.
Lue lisää tapahtumasta

Valtiokonttorin koronatuet yrityksille

Kustannustuki III
Haku avoinna 23.6. klo 16.15 asti

Sulkemiskorvaus
Haettava 4 kk sisällä sen kuukauden päättymisestä, jona velvollisuus pitää toimitilat suljettuina päättyi.

Tapahtumatakuu
Haku avoinna 31.8. klo 16.15 asti
Lisätietoa koronatuista yrityksille

Pk-yrityksille tukea aineettoman omaisuuden  hyödyntämiseen

Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on nyt mahdollisuus saada taloudellista tukea aineettoman omaisuuden hyödyntämiseen ja sen hallinnan kehittämiseen. Tuen myöntää Euroopan unionin teollisoikeusvirasto EUIPO. Tukea voi saada tavaramerkki- ja mallioikeushakemuksiin sekä teollis- ja tekijänoikeuksien IPR-esianalyysipalveluun (IP Scan).
Lue lisää PRH:n sivuilta

Ideasta liikeideaksi

Suomen Uusyrityskeskusten maksuton webinaari ke 7.7. klo 9–11

Webinaarissa pääset pohtimaan ideasi lähtökohtia ja potentiaalia. Saat myös tietoa,  miten voit kehittää ideastasi liikeidean
ja kuulet konkreettisia keinoja idean testaamiseen.

Kouluttajana toimii Suomen Uusyrityskeskukset ry:n Ilona Ukkonen

Tervetuloa mukaan!
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Prizztech Oy

Kauppakeskus Puuvilla, 3. krs, Siltapuistokatu 14, Pori
Vaihde 02 620 5300 | prizztech@prizz.fi | www.prizz.fi