Infotilaisuus investointihankkeista kiinnostuneille rakennuttajille

Porin kaupungin, Business Porin, Ulvilan kaupungin ja Satakunnan Yrittäjien järjestämässä webinaarissa 16.2. klo 13.00 esitellään Porin ja Ulvilan merkittävimmät investointihankkeet alustavine aikatauluineen. Kannattaa tulla kuulolle! 

Lue lisää ja ilmoittaudu 15.2. klo 15.00 mennessä!


Uusyrityskeskus Enter Satakunta aloittavien yrittäjien tukena

Prizztech Oy ja Satakunnan Yrittäjät ry tarjoavat nyt yhteistyössä Satakunnan TE-toimiston kanssa aloittavan yrittäjän neuvontapalveluja. Palvelua tuotetaan Uusyrityskeskus Enter Satakunta -toimintamallilla ja tavoitteena on saada palvelutoiminta laajennettua koko Satakuntaan. Mukana on jo yhdeksän kuntaa. Uuden toimintamallin myötä aloittavien yrittäjien osaaminen vahvistuu ja yrityksen toiminnalle rakennetaan vahvaa perustaa heti yritystoiminnan alkaessa.

Lue lisää


Rouheaa sisustusta ja oman näköinen elämä

Sisustusputiikki Rouhee Ulvilan Sammontiellä on Sari Tuomolan ihastuttava taidonnäyte. Pitkään kypsynyt unelma sisustusliikkeestä toteutui loppuvuonna 2019. Yrityksen perustamisessa ja rahoitusmahdollisuuksien etsinnässä auttoi Uusyrityskeskus Enter.

Lue Sari Tuomolan tarina


Vapaat toimitilat -palvelu uudistui

Prizztechin ylläpitämä Vapaat Toimitilat -palvelu on uudistunut. Palvelu löytyy osoitteesta prizztech.toimitilapalvelut.fi

Palvelussa voi etsiä Porissa, Ulvilassa, Kokemäellä ja Harjavallassa olevia vapaita (sekä vuokrattavia että myytäviä) toimitiloja. Palveluun voi kuka tahansa veloituksetta laittaa ilmoituksen vapaana olevasta, yritystoimintaan soveltuvasta toimitilasta. 

Uudistuksen myötä palvelu skaalautuu älypuhelimiin aikaisempaa versiota paremmin ja palveluun on tullut monia uusia käytettävyyttä parantavia ominaisuuksia, mm. kohteen automaattinen karttanäkymä. 

Tutustu Vapaat toimitilat -palveluun tästä


Tekoälyn työkalut – sparrausta roundtable-keskusteluissa

Robocoast toteuttaa yrityksille AI-roundtable-sarjan, jossa yritykset saavat tietoa tekoälyn käyttöönottoon ja hyödyntämiseen liittyvistä mahdollisuuksista ja haasteista.

Kartoitamme nyt yritysten kiinnostusta AI-roundtable-keskusteluihin sekä tarpeita tekoälyyn liittyen .

Lue lisää Robocoastin sivuilta

Vastaa kyselyyn tästä


Sytyttämöstä ideoita ja sparrausta

Sytyttämö on maksuton pop up -palvelu, jossa luovan alan ammattilaiset tarjoavat sparrausta ja auttavat yrityksiä uudistumaan. 

Lue tästä, miten Saija Mäkinen löysi Sytyttämöstä vinkkejä ja ideoita uudelle In house coach -palvelulleen. 

Tutustu Sytyttämöön ja hae ideoita yrityksesi kehittämiseen!


Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyyden suosio on kasvanut huimasti viime vuosina. Samalla monella on herännyt kysymyksiä siitä, mitä kevytyrittäjyys oikein on ja soveltuisiko se minulle. Prizztech järjestää etätilaisuuden kevytyrittäjyydestä 9.3. klo 17-19

Käsiteltäviä aiheita ovat mm. millaiseen toimintaan kevytyrittäjyys sopii, sosiaali- ja työttömyysturva, mitä kuluja kevytyrittäjä voi vähentää verotuksessa sekä miten markkinoin itseäni kevytyrittäjänä. Tilaisuudessa pitää puheenvuoron myös itse kevytyrittäjänä toiminut Harri Sippola aiheesta freelancer-toimijan toimeentulo. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Ilmoittaudu tästä

Muista myös Minustako yrittäjä -infot, seuraava on 23.2. klo 14-16!


Uusi yrityksen perustamisopas on ilmestynyt

Perustamisoppaasta voit lukea muun muassa, millainen liiketoimintasuunnitelma sinulla tulisi olla, mistä voit saada rahoitusta yrityksellesi ja ja miten yrityksen rekisteröinti tapahtuu.

Opas on toteutettu yhteistyössä Uusyrityskeskusverkoston ja sen jäsenyritysten sekä -yhteisöjen kanssa.

Lataa opas Suomen Uusyrityskeskukset ry:n sivuilta


Prizztech Oy

Kauppakeskus Puuvilla, 3. krs, Siltapuistokatu 14, Pori
Vaihde
 02 620 5300  |  prizztech@prizz.fi  |  www.prizz.fi

Tilaa uutiskirje | Tietosuojaselosteet