Prizztechin uutiskirje kesäkuu 2022
Prizztechin Robocoast-tiimiin kuuluvat asiantuntija Tiina Savolainen, projektipäälliköt Miika Kumpulainen ja Essi Vanha-Viitakoski, johtaja Mikko Puputti sekä projektipäälliköt Juha-Pekka Alanen, Pirita Ihamäki ja Heikki Perko.

Euroopan komissio valitsi Robocoast EDIH -konsortion yhdeksi Suomen neljästä European Digital Innovation Hubista

Euroopan komissio on valinnut Robocoast EDIH -konsortion European Digital Innovation Hub:ksi eli EDIH-organisaatioksi. Suomeen valittiin yhteensä neljä EDIH-organisaatioita. Kaiken kaikkiaan komissio valitsi 283 hakemuksesta 136 EDIH-organisaatiota, jotka toimivat jatkossa koko EU:n kattavana osaamisverkostona. EDIH-organisaatioiden tehtävänä on toimia yrityksille matalan kynnyksen kontaktipisteenä, jonka kautta yritykset löytävät helposti tarvitsemansa osaamisen, koulutusta, asiantuntijaresursseja, kumppaneita, kehitysympäristöjä erityyppisten digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseen ja toiminnan modernisointiin. Yrityksille tarjotaan apua myös rahoituksen hankintaan.

Lue lisää

DIH²-verkostosta ketteryyttä tuotantoon

Robocoast on mukana DIH²-verkostossa, jossa  uskotaan robotiikan voimaan muuttaa pk-yritysten valmistuksen ketteryyttä ja edistää talouskasvua kaikkialla EU:ssa. Verkoston tehtävä on helpottaa ketterän tuotannon mahdollistavia yhteyksiä tehtaissa, joissa nopeus ja monipuolisuus ovat välttämättömiä asiakkaiden kysynnän tyydyttämiseksi.

DIH²-hanketta rahoittaa Horisontti 2020 - Euroopan unionin tutkimus- ja innovaatio-ohjelma, jonka tehtävänä on tuoda hyviä ideoita laboratoriosta markkinoille. 

Save the dates! Hihat ylös! -työpajat syksyllä 2022

ti 23.8.2022 klo 14-16 Tuotteiden kuvaaminen puhelimella, Somesis
ti 30.8.2022 klo 14-16 Yritysvideon toteuttaminen, Somesis
ti 6.9.2022 klo 14-16 Instagramin hyödyntäminen yritystoiminnassa, Jenna Peltonen
ti 13.9.2022 klo 14-16 Markkinointi nollabudjetilla, Jussi Pirhonen, Tovari
to 22.9.2022 klo 14-16 Asiakaspalvelu, Jonna Huuhka/Heini Korvenkangas, SAMK
Lisätietoa tulossa, seuraa tapahtumakalenteriamme!

Tule SuomiAreenaan seuraamaan kesän kiinnostavinta keskustelua!

Työnhakuilmoituksissa etsitään ”hyviä tyyppejä” mutta miten sellaiseksi kouluttaudutaan? Haluavatko työnantajat vain valmiita moniosaajia? Entä tietääkö työelämä, mitä nuoret odottavat työltä?

Tule torstaina 14.7. klo 11.00 Porin SuomiAreenaan kuuntelemaan YES-verkoston keskustelutilaisuutta: Huti tuli! Miksi nuorten ja työelämän odotukset eivät kohtaa? Keskustelemassa ovat tulevaisuustutkija Ilkka Halava, hotellinjohtaja Janne Larisuo (Virkistyshotelli Yyteri), toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen (YES ry), kansanedustaja Ville Valkonen (kok.) sekä CEO Aaron Michelin (EAF Investor Corporatum Oy). Keskustelun juontaa Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter.
Lue lisää YES-verkoston sivuilta

Uusi Green Business Areena -tapahtuma syksyllä Porissa


Green Business Areena kokoaa vihreän siirtymän ratkaisujen tarjoaja- ja hyödyntäjäyritykset sekä rahoituksen, tutkimuksen ja innovaatiotoiminnan asiantuntijat Porin Puuvillaan 15.9.2022. 

Tapahtumasta saat ajankohtaisen tilannekuvan vihreästä siirtymästä ja muutoksen tarjoamista businessmahdollisuuksista. Luvassa on lisäksi B2B- ja B2A-tapaamisia liiketoimintasi kannalta kiinnostavien yritysten ja asiantuntijoiden kanssa.

Tapahtuma on osallistujille maksuton – varaa paikkasi ajoissa!
Lue lisää www.prizz.fi/GBA

Kiinnostaako yrittäjyys?

Uusyrityskeskus Enter Satakunnan yrittäjyysasiantuntijoilta saat maksutonta neuvontaa ja käytännönläheistä apua yrityksen perustamiseen.

Varaa aika
www.entersatakunta.fi/ajanvaraus

Voit myös soittaa meille 02 62 62 62 tai lähettää sähköpostia enter@prizz.fi

Minustako yrittäjä -info webinaarina 16.8. klo 14 - 16. Lue lisää ja ilmoittaudu

Prizztech Oy

Gallen-Kallelankatu 8, 28100 Pori
Vaihde 02 620 5300 | prizztech@prizz.fi | www.prizz.fi