Business Kangasala Oy:n uutiskirje 11.5.2021

Business Kangasala Oy:n uutiskirje 11.5.2021

Toukokuun uutiskirjeemme on täynnä asiaa, kerromme mm. tällä viikolla alkavasta sulkemiskorvauksen hausta sekä käynnissä olevasta kustannustuen kolmannesta hakukierroksesta. 

Meillä on myös luvassa paljon mielenkiintoisia aiheita keskivikkoinfoissamme, tervetuloa kuulolle! 

Kangasalla on luvassa kesäksi paljon ilon aiheita, kuten satumainen Arboretum Frick ja heinäkuun alussa avautuva Reidar Särestöniemen näyttely Kangasala-talossa. Näissä positiivisissa tunnelmissa toivotamme kaikille oikein hyvää kevättä!

Business Kangasalan tiimi

Rahanarvoista tietoa jaossa tällä viikolla keskiviikkoinfossamme!

Business Kangasala järjestää yrittäjille virtuaalisia aamukahvitilaisuuksia tärkeiden ja ajankohtaisten aiheiden ympärille. 

Tällä viikolla yritystuista -rahoitusmahdollisuuksista ovat puhumassa Kantri ry:n toiminnanjohtaja Kari Kylkilahti sekä Business Tampereen Rahoitusneuvonnan helpdesk-palvelun Tommi Pajala. Tervetuloa mukaan kuulolle Teamsiin! 

Klikkaamalla pääset lukemaan lisätietoja tapahtumakalenteristamme:
Ajankohtaista koronatuista

Yksinyrittäjä - hae nyt kustannustukea! 

Kustannustuen kolmannella hakukierroksella tuen saamisen ehtoja on muutettu niin, että yhä useampi yksinyrittäjä voi myös tukea saada. Kustannustuen haku on auki 23.6. saakka.
Lue lisää

Kustannustuen kolmas hakukierros käynnissä

Kustannustuen kolmas haku on avoinna 23.6. asti. Hakemusten hylkäysprosentti on huomattavasti pienempi kuin aiemmilla hakukierroksilla. Tällä hetkellä yli 70 % hakemuksista on hyväksytty.
haekustannustukea.fi

Sulkemiskorvauksen haku avautuu tällä viikolla

Sulkemiskorvaus on tarkoitettu yrityksille, joiden toimitilat on suljettu määräajaksi lain nojalla tai viranomaisen määräyksellä. Yritykselle korvataan palkkakuluista 100 prosenttia ja muista joustamattomista kuluista 70 prosenttia. Sulkemiskorvausta haetaan Valtiokonttorista 12.5.2021 alkaen.
Lue lisää

Tapahtumatakuu valmistelussa

Tapahtumatakuu on valmisteilla ja sen on tarkoitus tulla haettavaksi kesäkuussa. Valtiokonttori myöntäisi tapahtumatakuun tapahtumajärjestäjille, ja se koskisi vähintään 200 hengen yleisötapahtumaa, joka järjestetään 1.6.–30.11.2021 välisenä aikana.
Lue lisää

Asiantuntijapalvelua ja koulutusta pk-yrityksen tarpeisiin

Onko suunnitelmissasi kehittämissuunnitelman laatiminen, kansainvälistymisen edellytysten arviointi, kasvustrategian tekeminen, organisaatiomuutoksen tai omistajanvaihdoksen suunnittelu, tuotantoprosessien kehittäminen, verkkokaupan suunnittelu, markkinoinnin strateginen suunnittelu tai esimerkiksi markkina-analyysi tai henkilöstön osaamiskartoitus?

Yritysten kehittämispalvelut tarjoavat sinulle huippuasiantuntijoiden apua huippuedullisesti. ELY-keskus on kilpailuttanut noin 700 asiantuntijaa tuottamaan palveluja, jotka toimivat valtakunnallisesti. Yritys saa päättää haluamansa asiantuntijan. Yrityksille ei ole yhtiömuoto- tai toimialarajoituksia. Liiketoiminnan tulee olla kannattavaa ja yritystoiminnan päätoimista. Mukaan palveluun haetaan ELY-keskuksesta. Päätös tehdään noin viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta.
Yritysten kehittämispalvelut (ELY)

Ostetaan Kangasalan keskusta elinvoimaiseksi!

Business Kangasala Oy ja Kangasalan Yrittäjät ry käynnistivät yhdessä #paikallistaostin -kampanjan. Kampanjassa on mukana yli 50 palvelevaa liikettä Kangasalan keskustasta. Asiakkaat voivat kesän ajan kerätä leimapassiin leimoja ostoksistaan, ja täydellä leimapassilla voi osallistua huikeisiin arpajaisiin, joiden pääpalkintona on yrittäjien 500 euron arvoinen lahjakori sekä muita palkintoja. Palkinnot arvotaan Kesäpäivän piknik -tapahtumassa torilla 7.8.
Tutustu kampanjaan täällä!

Business Kangasalan ajankohtaiset

Vuosikertomuksemme on julkaistu

Business Kangasala Oy:n vuosikertomus nostaa esiin kohokohtia vuoden varrelta ja antaa yleiskatsauksen toiminnastamme.
Lue tästä

Visit Kangasala etsii kesäsoittajia

Etsimme kangasalalaisia nuoria kesäsoittajiksi elävöittämään kaupunkia ja matkailukohteita.
Lue lisää

Toimitilapalvelumme on uudistunut

Toimitilapalvelustamme löydät myytävät ja vuokrattavat tontit sekä toimitilat. Voit myös ilmoittaa maksutta oman kohteesi.
Toimitilapalveluun

Alihankinta tulee syyskuussa - tule sinäkin!

Alihankinta-messut on tarkoitus järjestää syyskuussa. Business Kangasala on mukana omalla tutulla osastollaan, jonne mahtuu mukaan sivunäytteilleasettajia. 

Ota yhtettä, jo olet kiinnostunut asiasta: senni.jalonen@businesskangasala.fi

Tredu järjestää esimieskoulutusta

Tredun esimies- ja johtamiskoulutus syventää johtamis- ja esimiesosaamistasi. Tarjolla on eri laajuisia koulutuksia: päivän mittaisia teemakoulutuksia, tutkinnon osia ja kokonaisia tutkintoja. Koulutuksista hyötyvät ensisijaisesti tiiminvetäjät, työnjohtajat, päälliköt, johtajat ja yrittäjät.
Lue lisää

Pyöräyrittäjä viihtyy Kangasalla

Kun koronapandemia iski Suomeen, alkoi ulkona liikkuminen kiinnostaa aivan eri tavalla kuin aiemmin. Tämä tiesi kangasalalaiselle Move & Go Finland Oy:lle kiireistä kevättä. Pyöräkauppa alkoi käydä ennätystahtiin samalla kun viikkojen mittainen pyörähuoltojono venytti liikkeen yrittäjän Jari-Matti Auttilan päivät pitkälle yöhön.
Lue Move & Go Finlandin tarina blogistamme

Business Kangasala Oy
Kunnantie 1, PL 50
36200, 36201 Kangasala
Tietosuojaselosteemme