Tervetuloa lukemaan Business Kangasala Oy:n uutiskirjettä! Kerromme yrittäjille ajankohtaiset asiat, uutiset ja tapahtumat neljästi vuodessa, tarvittaessa useamminkin. 


Business Kangasala Oy on Kangasalan kaupungin omistama elinkeino- ja matkailuyhtiö. Meidän tehtävänämme on palvella yrittäjiä rahoitukseen, kehittämiseen, toimitiloihin ja tontteihin liittyvissä asioissa. Tiedotamme yrittäjille tärkeistä asioista aktiivisesti ja matkailua edistämme oman brändin Visit Kangasalan alla. Lisätietoja löydät kotisivuiltamme businesskangasala.fi   


Business Kangasala palvelee koronatilanteessa

Olemme tavoitettavissa koronapandemian aikana puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta. Voit kääntyä puoleemme kun tarvitset neuvoja, apua tai esimerkiksi lisätyövoimaa. Teemme virtuaalisia yrityskäyntejä ja neuvomme mm. häiriötilannerahoitukseen liittyen. businesskangasala.fi/yhteystiedot


Business Tampereen rahoitusneuvonnan helpdesk

Tiesitkö, että Business Tampereen rahoitusneuvonnan helpdesk tarjoaa apua rahoituksen suunnitteluun tai hakemiseen liittyvissä kysymyksissä sekä neuvoo kuhunkin tilanteeseen sopivien rahoittajatahojen löytämisessä?


Etäneuvonta auttaa yrityksesi oikean informaation ja parhaiten soveltuvien rahoittajatahojen luokse. Rahoitusneuvontaa antaa Tommi Pajala.
Sähköposti: rahoitusneuvonta@fimentum.fi   
Puhelin: 050 543 0232
LinkedIn: linkedin.com/in/tommi-pajala


Eurot kiertoon Kangasalla!

Business Kangasala Oy ja Kangasalan kaupunki tempaisevat yrittäjien puolesta!


Haluamme tukea oman kaupunkimme yrittäjyyttä markkinointikampanjalla, jonka myötä asukkaat, mökkiläiset ja tulevat matkailijat voivat entistä tietoisemmin ja helpommin tukea paikallisia yrityksiä. 


Ostamalla paikallista korvapuusteista kalsareihin jokainen voi vaikuttaa yritysten ja työpaikkojen säilymiseen alueella!


Lue lisää kampanjasivultamme.


Facebookissa Eurot Kiertoon laitetaan täällä!


Millaisia tuki- ja rahoitusmahdollisuuksia yrittäjille on koronatilanteessa?

Kehittämisrahoitusta tarjoavat ELY-keskus 1-5 henkilöä työllistäville yrityksille ja  Business Finland yli 6 henkilöä työllistäville. Yksinyrittäjät voivat hakea 2000 euron toimintatuen kunnilta.  


Yrittäjien on mahdollisuus päästä työttömyysturvan piiriin määräajaksi, kunhan edellytykset täyttyvät. 


Olemme koonneet sivuillemme kattavan ohjeistuksen eri tuki- ja rahoitusmahdollisuuksista. Lue lisää...


Yrittäjäjärjestöt ja Business Kangasala Oy yrittäjien tukena koronatilanteessa

Kangasalan Yrittäjät, Kuhmalahden Yrittäjät ja Business Kangasala Oy auttavat yhdessä yrityksiä poikkeusaikana. Nopealla tahdilla eskaloitunut koronatilanne on muuttanut yritysten toimintakenttää radikaalisti. Haluamme, että kukaan yrittäjä ei jää yksin ja autamme mahdollisuuksiemme mukaan. Vaikeissakin tilanteissa kannattaa rohkeasti lähteä selvittämään mahdollisuuksia erilaisiin maksujärjestelyihin ja tukiin. Lue lisää...


Kunnat myöntävät tukea yksinyrittäjille - tiedotamme heti kun haku aukeaa

Yksinyrittäjät voivat pian hakea 2000 euron kertakorvausta sijaintikunnastaan.


Yksinyrittäjän tukea voi hakea päätoiminen yrittäjä, jonka taloudellinen tilanne ja liiketoiminta on merkittävästi heikentynyt koronaepidemiasta johtuen. Tuki myönnetään yksinyrittäjän toiminnan harjoittamisesta johtuvien menojen kattamiseen, kuten toimisto- ja tilakustannuksiin.


Haku pyritään avaamaan kunnissa mahdollisimman pian. Kangasalla käyttöön tulee sähköinen hakulomake, joten paperihakemuksia emme käsittele ollenkaan. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Seuraa tiedotusta sivuillamme: 
businesskangasala.fi/ajankohtaista ja Facebookissa.


Kari Neilimo: Koronavirus ja talous – mitä yrittäjän ja yrityksen pitää juuri nyt tehdä?

On selvää, että koronavirus tulee vaikuttamaan yritysten toimintaan ja talouteen tänä vuonna merkittävästi. Näkymät vuodenvaihteesta katsottuna ovat synkentyneet ja monien yritysten osalta tämä vuosi tulee olemaan kamppailua elossapysymisestä.


Mitä yrityksissä pitäisi juuri nyt tehdä? Asiasta blogissamme kirjoittaa vuorineuvos, taloustieteen tohtori Kari Neilimo. Lue lisää...


Juhajoki Works Oy:llä homma toimii

Kangasalalainen rakennusliike Juhajoki Works Oy on reilun vuoden vanha yritys, mutta kokenut siihen nähden paljon. Yrityksen kasvuvauhti on ollut huima ja rekrytointitarve jatkuva.


Toimitusjohtaja Mikko Juhajoki panostaa paljon liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Entä miten koronatilanne vaikutti yrityksen tilanteeseen? Lue lisää blogistamme.


Hyödynnä maksuton toimitilapalvelumme!

Business Kangasala Oy:n kotisivuilta löytyy tontti- ja toimitilapalvelu, jossa voit maksutta ilmoittaa oman myynnissä tai vuokrattavissa olevan toimitilasi.


Palvelusta löytyvät myös kaupungin myytävät yritystontit ja -toimitilat. 


Tutustu palveluun osoitteessa:

www.businesskangasala.fi/tontit



Alihankinta tulee - tule sinäkin!

Business Kangasala Oy osallistuu syksyn Alihankinta-messuille tuttuun tapaan yhteisosastolla yrittäjien kanssa.


Osastollamme on tilaa vielä noin neljälle kumppanille. Osallistumismaksu tulee olemaan noin 2000 euroa. Jos olet kiinnostunut, ota yhtettä:

senni.jalonen@businesskangasala.fi


Hyödyllisiä koulutuksia ja webinaareja

Suomen Yrittäjien infot ja webinaaritallenteet Visit Finlandin webinaarisarja matkailutoimijoille Business Tampereen rahoituswebinaarit yrityksille

Ota seurantaan sosiaalisen median kanavamme!

Business Kangasalan löydät Facebookista, Twitteristä sekä LinkedInistä.


Facebookissa olemme erityisen aktiivisia ja tiedotamme heti mm. yrittäjien koronatilanteeseen liittyvistä uutisista.


Business Kangasala Oy

businesskangasala.fi

info@businesskangasala.fi


Tietosuojaselosteemme