Business Kangasala Oy:n uutiskirje 24.6.2021

Business Kangasala Oy:n uutiskirje 24.6.2021

Toivotamme kaikille oikein hyvää keskikesän juhlaa ja aurinkoista heinäkuuta!

Kesäterveisin,
Business Kangasalan tiimi

Tam-Silk Oy on vuoden yrityspositiivisin yritys

Ensi kertaa palkittu Kangasalan vuoden yrityspositiivisin yritys on uudistumiskykyinen ja markkinoinnissaan edistyksellinen.
Lue lisää

Smart Saunas & Villages Finland Oy Kisarannan toimijaksi

Alueelle on suunnitteilla saunamaailma, ruokapalveluita ja majoittumista. Yrityksen ja idean isä on kangasalainen Heikki Ahopelto.
Lue lisää

Kustannustuen haku päättyi - uusi hakukierros elokuussa

Kustannustuen kolmas hakukierros on päättynyt ja neljäs on eduskunnan käsittelyssä. Haun on tarkoitus avautua elokuussa.

Kolmannella hakukierroksella Kangasalla kustannustukea haki 123 yritystä. Hyväksytyn päätöksen on saanut 70 % hakijoista ja kustannustukea on maksettu 534 000 euroa.
Lue lisää

Siirtymäkauden hankerahat jaossa

Leader Kantri on saanut vuosille 2021-2022 siirtymäkauden hankerahaa, joka on tarkoitettu yleishyödyllisten kehittämishankkeiden ja yritystukien rahoittamiseen. 

Nyt kannattaa toimia! Yleishyödyllisten kehittämishankkeiden tuki on pääsääntöisesti 80 % ja investointien 50 %.

Lisätietoa hankerahoituksesta

Tule mukaan osastollemme!

Alihankinta-messut järjestetään vuoden tauon jälkeen syyskuussa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. 

Business Kangasala Oy:llä on messuosasto, jolle mahtuu mukaan sivunäytteilleasettajia. Muutama paikka on vielä vapaana - tuletko mukaan?

Kesäpäivän Kangasala on täynnä tapahtumia

Visit Kangasalan sivuilta löydät parhaat lomavinkit! Sivusto esittelee Kangasalan tapahtumia, nähtävyyksiä, kulttuuri- ja luontokohteita sekä ravitsemus- ja majoituspalveluja. Ota seurantaan myös Visit Kangasalan somekanavat - ja saat oivallisia vinkkejä täydellisen kesäpäivän viettoon.

Heinäkuussa starttaavat myös iltatorit Kangasalan torilla! Tervetuloa kesäisiin toritapahtumiin kolmena heinäkuisena torstai-iltana: 1.7., 8.7. ja 15.7. klo 16–19.
visitkangasala.fi

Yritykset aikovat investoida ja rekrytoida

Business Kangasalan palvelutarvekyselyn perusteella kangasalalaiset yritykset kaipaavat eniten ulkopuolista apua viestintään ja markkinointiin.
Lue lisää

Kevään keskiviikkoinfojen tallenteet

Business Kangasala järjesti keväällä virtuaalisten aamukahvien sarjan. Tilaisuuksien tallenteet ovat nähtävissä Business Kangasalan YouTube -kanavalla.
Katso

Tarjoa nuorille
työ- tai harjoittelupaikkoja 

Tiesitkö, että Kangasalan lukion Tiitus-palvelun kautta voit tarjota opiskelijoille työ- tai harjoittelupaikkoja sekä ilmoittaa tapahtumista?
Tutustu

Verkkokauppaan panostaminen on kannattanut

Kangasalan Kalliossa toimintaansa pyörittävä Suodatinmestarit Oy on panostanut hyvällä menestyksellä verkkokaupan kehittämiseen. Yrittäjä Petri Leision mielestä verkkokaupan menestyksen ydin on asiakaslupaus; se miten ollaan asiakkaalle merkityksellinen ja luotettava.
Lue juttu blogistamnme

Business Kangasala Oy
Kunnantie 1, PL 50