Tervehdys, uuden yrityksen perustaja!

Tervetuloa mukaan kangasalalaisten yrittäjien kasvavaan joukkoon!

Business Kangasala Oy on Kangasalan kaupungin elinkeino- ja matkailuyhtiö ja me olemme täällä sinua varten. Tarjoamme yrittäjille aktiivisen yhteistyöverkoston ja voit keskustella kaikista yrittäjyyteen liittyvistä asioista kanssamme.

Business Kangasala yhteistyökumppaneineen auttaa sinua eteenpäin yrittäjyyden eri vaiheissa. Jos et tiedä mihin ottaisit yhteyttä, ota ensin meihin, me selvitämme asian tai neuvomme eteenpäin oikealle taholle.

Business Kangasalan palvelut ovat maksuttomia. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla osoitteessa Kunnantie 1. Korona-aikana tapaamme asiakkaita ajanvarauksella ja etäyhteyksien välityksellä; normaalisti ovemme ovat aina avoinna yrittäjille.

Terveisin,
Päivi, Juuso ja Senni

>> Yhteystietomme löydät klikkaamalla kuvia!

p.s. Viestimme ja tiedotamme ahkerasti some-kanavissamme, ota seurantaan! Linkit löydät tämän kirjeen lopusta.


Visit Kangasala on matkailubrändimme. Edistämme Kesäpäivän kulttuurikaupunki Kangasalan matkailuelinkeinoa ja kokoamme paikkakunnan matkailutoimijat yhteen kertomaan luonnonkauniista ja tapahtumarikkaasta kaupungistamme. 

Esittelemme matkailualan toimijoita ja palveluja visitkangasala.fi -sivustolla. Mikäli haluat omat palvelusi esille, voit lähettää lisätietoja: paivi.kuusivaara@businesskangasala.fi


Maksutonta sparrausta uusille yrittäjille!

Hyödyllisiä linkkejä


info@businesskangasala.fi |  businesskangasala.fi
Kunnantie 1, 36200 Kangasala | PL 50, 35201 Kangasala
Tietosuojaselosteemme