Uutiskirje joulukuu 2022 Kalajoki
Yrityspalvelut somelogo

Kalajoen seudun Yrityspalvelukeskuksen uutiskirje

Kalajoen seudun yrityspalvelukeskuksen toiminnan painopisteenä on uusien ja olemassa olevien yritysten liikevaihdon ja kannattavuuden kehittäminen. Yrityspalvelukeskuksen asiantuntijat ovat käytettävissä yritystaipaleen eri vaiheissa hyvin joustavasti. Toimimme Kalajoen seudulla eli hoidamme Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven yrityspalvelut. Yrityspalvelut ovat maksuttomia.

Uutiskirjeessä saat tiiviissä muodossa tiedon yrityskenttää koskevista ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista. Jos sinulla on toiveita uutiskirjeen sisällöstä tai tiedotettavia asioita yrittäjille voit lähettää asiasta sähköpostia minna.kontro@kalajoki.fi
Yrityskohtaista markkinointia emme voi kuitenkaan julkaista uutiskirjeessämme.

Uusi uutiskirje ilmestyy vuonna 2023. Tämän vuoksi tammikuun uutiskirje tulee hieman normaalia myöhemmin, kun uusi palvelu otetaan käyttöön. Kiitämme kärsivällisyydestä jo etukäteen.

Työmaailma kansainvälistyy. Onko yrityksesi valmis?

Kansainvälisen työyhteisön edut ovat kiistattomat. Pähkinänkuoressa: se luo kasvua. Tulevaisuudessa yritysten kasvu tulee kansainvälisiltä markkinoilta.

Business Finland aloittaa helmikuussa maksuttoman kansainvälisen työyhteisön johtamisen mentorointiohjelman suomalaisille yrityksille. Hae mukaan ohjelmaan nyt!


Hae mukaan kansainvälisen työyhteisön mentorointiohjelmaan täältä

Yrityksen brändi- 

miksi sellainen pitäisi luoda ja 

miten yrityksen brändi-työtä tehdään?

Tämän vuoden viimeinen KeMu koulutus/tapaaminen keskittyy yrityksen brändiin. Tilaisuudessa käydään läpi mikä on brändi, mikä on brändin merkitys yritykselle ja brändi-työn eri osa-alueet. Tilaisuus toteutetaan workshop-muotoisena, jolloin sinä pääset konkreettisesti työstämään oman yrityksen brändiä ja jakamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa. 

Tilaisuus on maksuton, kerryttää deminimis etuutta. Ilmoittaudu linkin kautta 8.12.2022 mennessä. 

Ilmoittaudu Yrityksen brändi-koulutukseen täältä

Digitaito-kysely kalajokisille

Osallistu Digitaidot kalajokisille-hankkeen digitaito-kyselyyn ja voita kylpylälippuja! Kyselyyn voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat. Voit vastata kyselyyn oheisesta linkistä: www.kalajoki.fi/digitaidot. Kysely on auki 18.12.2022 asti.

Kyselyllä kartoitetaan kalajokisten digitaitoja ja kyselyn tuloksia hyödynnetään Digitaidot kalajokisille-hankkeen toiminnassa. Digitaidot kalajokisille-hanke on ESR-rahoitteinen hanke, jolla pyritään parantamaan työikäisten kalajokisten digitaitoja. Lisätietoja hankkeesta: www.kalajoki.fi/digituki.

Pääset vastaamaan kyselyyn täältä!

Työmarkkinatori – töiden ja tekijöiden kohtaamispaikka

Työmarkkinatorilta löydät tietoa työnantajuuden ja rekrytoinnin tueksi. Kirjautumalla työnantajana Työmarkkinatorille, voit luoda työpaikkailmoituksia ja saat ehdotuksia sopivimmista työnhakijoista. Voit etsiä palveluun tallennettujen työnhakijoiden työnhakuprofiileista sopivaa työntekijää myös ilman työpaikkailmoitusta.

Työmarkkinatorin Oma asioinnin kautta voit hoitaa myös TE-palveluiden asiointia, esimerkiksi hakea palkkatukea tai starttirahaa ja tehdä maksatushakemuksia. Tänä vuonna käyttöön otettu Työmarkkinatori on korvannut aiemman te-palvelut.fi -sivuston.

Tutustu työmarkkinatorin palveluihin osoitteessa https://tyomarkkinatori.fi/

Tutustu täältä työmarkkinatoriin

Ajankohtaista lyhyt- ja korttikoulutusta

Ajantasainen listaus tulevista lyhyt- ja korttikoulutuksista: www.jedu.fi/korttikoulutukset. Listauksen kautta löydät tulevat koulutukset, kuvaukset ja hinnat, myös ilmoittautuminen tapahtuu helposti suoraan sivustolta. Lisätietoja yrityksille räätälöitävistä korttikoulutuksista voi kysyä Petri Vallilta p. 040 142 8631, tai petri.valli@jedu.fi

Tulevia koulutuksia Kalajoella
Tulityökortti 13.1.2023
Työturvallisuuskortti 20.1.2023
Tulityökortti 10.2.2023
Ensiapu 1* 13.-14.2.2023
EA-kurssi* (EFR Primary Care) 17.2.2023

*Mahdollisuus saada ammattipätevyysmerkintä

Lue lisää koulutuksista täältä

Liity mukaan tiedotusryhmään täältä

Yhteystiedot

Kontro Minna, Yritysasiantuntija
040-5372 989
Alkavien yrittäjien neuvonta, starttiraha-asiat, yksinyrittäjien palvelut, Kalajoen kaupungin yritysten kehittämisavustukset ja uutiskirjeasiat

Tahvanainen Ilkka, Yritysasiantuntija
040-3552 861
Liiketoiminnan kehittäminen

Alakotila Sami, Yritysasiantuntija
040-1594 532
Teollisten toimialojen yritysten ja yritysalueiden kehittäminen 

Lohtander Henna, Energia-asiantuntija
044-4691 204

Pasanen Heidi, Maaseutuyritysasiantuntija
044-4691 388

Tullila Anne, Markkinointivastaava
044-4691 203
Muuttaja- ja asettautumispalvelut työperäisille muuttajille sekä kaupungin tapahtumat ja markkinointi

Leiviskä Susanna, Asiakkuusvastaava
040-5897 995
Yritysten kv-työvoiman rekrytointi, asettautumispalvelut työperäisille maahanmuuttajille

Himanka Miia, Elinkeinojohtaja
044-4691 246

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@kalajoki.fi