Uutiskirje elokuu 2021 Alavieska
Yrityspalvelut somelogo.

Kalajoen seudun Yrityspalvelukeskuksen uutiskirje

Kalajoen seudun yrityspalvelukeskuksen toiminnan painopisteenä on uusien ja olemassa olevien yritysten liikevaihdon ja kannattavuuden kehittäminen. Yrityspalvelukeskuksen asiantuntijat ovat käytettävissä yritystaipaleen eri vaiheissa hyvin joustavasti. Toimimme Kalajoen seudulla eli hoidamme Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven yrityspalvelut. Yrityspalvelut ovat maksuttomia.

Uutiskirjeessä saat tiiviissä muodossa tiedon yrityskenttää koskevista ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista. Jos sinulla on toiveita uutiskirjeen sisällöstä tai tiedotettavia asioita yrittäjille voit lähettää asiasta sähköpostia minna.kontro@kalajoki.fi
Yrityskohtaista markkinointia emme voi kuitenkaan julkaista uutiskirjeessämme.

Kutsu yrittäjien iltapalalle Lisssun baariin.

Vapaat toimitilat ulkoapäin kuvattuna.

Vapaita yritystiloja Alavieskassa

Alavieskan kunnanhallitus päätti toukokuussa yhtiöittää Puurakenteentien pienen lämpimän tienvarsihallin. Hallista on perustettu keskinäinen kiinteistöyhtiö Koy Alavieskan Puurakenteentie 3C, josta myydään tiloja nykyisille vuokralaisille tai muille yrittäjille pienellä omarahoitusosuudella.

Säästötalosta löytyy edelleen n. 100 m2:n liike- tai toimistotilaa yrittäjille.

Lisätietoja kohteista antavat kunnaninsinööri Tuomas Häggman: tuomas.haggman@alavieska.fi, 0445395287
tai kunnanjohtaja Kari Pentti: kari.pentti@alavieska.fi, 0505590450

Valtionkonttorin kustannustuki logo

Yritysten kustannustuki

Kustannustuen neljännen kierroksen hakuaika alkaa 17.8.klo 9.00 ja päättyy 30.9. klo 16.15. Tukikausi on 1.3.-31.5.2021. Kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut koronapandemian vuoksi ja joilla on sen vuoksi vaikeuksia selvitä joustamattomista kustannuksista ja palkkakuluista.

Kustannustukea voidaan hakea kun:
- yrityksen oma liikevaihto on alentunut yli 30 % vertailuajankohtaan nähden
- yrityksellä on vähintään 2000 € kustannuksia tukikaudelta
- yrityksellä on y-tunnus
- yritys on merkitty ennakkoperintärekisteriin

Tutustu hakuehtoihin alla olevasta linkista. Jos tarvitset apua kustannustuen hakemisessa tai sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä meihin.
Lue lisää kustannustuesta

Alueesi korona-apu yrittäjälle logo

Koronatietoa yrittäjille sivusto

Olemme koonneet kaikki ajankohtaiset ja voimassa olevat yritystuet ja muut yrittäjien avuksi tehdyt tukitoimet yhdelle sivustolle. Tutustu täältä ajankohtaisiin mahdollisuuksiin ja ole yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää niistä.

Jos koronaviruspandemia on aiheuttanut yritystoiminnallesi haasteita ja uudenlaisia tarpeita, ota yhteyttä Kalajoen seudun yrityspalvelukeskukseen. Yritysasiantuntijamme auttavat selvittämään yrityksesi tilanteen, oikeat rahoituskanavat ja ovat tukenasi jatkotoimien suunnittelussa ja toteutuksessa. Yrityspalvelumme neuvonta on maksutonta.
Koronatietoa yrittäjille

Yhteystiedot:

Niskanen Kimmo, Yritysasiantuntija
044-4691 604
Työllistävien yritysten neuvonta, alkavien yrittäjien neuvonta, starttiraha-asiat, yritystukineuvonta (investointi ja kehittäminen), toimitila-asiat sekä yrityskauppa- ja omistajanvaihdostilanteissa avustaminen

Tahvanainen Ilkka,  Yritysasiantuntija
040-3552 861
Liiketoiminnan kehittäminen

Kontro Minna, Yritysasiantuntija
040-5372 989
Yksinyrittäjien palvelut, Kalajoen kaupungin yritysten kehittämisavustukset, uutiskirjeasiat

Leiviskä Susanna, Asiakkuusvastaava
040-5897 995
Yritysten kv-työvoiman rekrytointi, asettautumispalvelut työperäisille maahanmuuttajille, Virta-salin myynti- ja markkinointi

Eskeli Pekka, Turkistalousneuvoja
044-4691 339

Himanka Miia, Elinkeinojohtaja
044-4691 246

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@kalajoki.fi