Nyt etsinnässä ruoka-alan sekä liiketalouden toimeksiantoja
Mitä yritys saa?
Opiskelijat laativat yksilötyönä tai ryhmissä kurssin osana räätälöidyn harjoitustyön yhdessä toimeksiantajan kanssa. Tarjolla on useita erilaisia kursseja ja harjoitustyön aiheita. Yritys voi antaa yhden tai useamman toimeksiannon. Osallistuminen on maksutonta, mutta yritys vastaa mahdollisista materiaali-, postitus- yms. kuluista.
Miten pääsee mukaan?
Lähetä lyhyt kuvaus yrityksestä ja harjoitustyön aiheesta (max. 200 sanaa/aihe) sekä ilmoita yrityksen yhteyshenkilön nimi kurssin vastuuopettajalle.
Nimetty yritysyhteyshenkilö
- tarkentaa ideaa kurssin opettajien kanssa ennen kurssin alkua
- osallistuu aiheiden esittelyyn kurssin alussa
- antaa opiskelijoille riittävästi tietoa harjoitustyötä varten toteutuksen aikana
- arvioi tutkimuksen onnistumisen yrityksen näkökulmasta
- osallistuu raporttien esityksiin kurssin lopussa
• • • • • •
Toimeksiantajia etsivät kurssit:
• Tuotekehitysprojekti (16.2.-31.3.2023)
Ruoka-alan opiskelijat kehittävät yritykselle uuden käyttäjälähtöisen elintarvikkeen tai ruokatuotteen. Yritys saa valmiin tuotteen reseptin ravintosisältö- ja kustannuslaskelmineen.
Ilmoittautuminen ja lisätietoja 13.1.2023 mennessä kirta.nieminen@seamk.fi
• Ravitsemuskasvatus ja –projekti (18.1-14.4.2023)
Ruoka-alan restonomiopiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä toimeksiantajan kanssa kohderyhmälle sopivan ravitsemuskasvatusprojektin. Esimerkiksi tapahtuma tai teemapäivä yrityksessä, yhdistyksessä, koulussa tai päiväkodissa.
Ilmoittautuminen ja lisätietoja 22.1.2023 mennessä leena.arjanne@seamk.fi
• Käytäntölähtöinen tilasuunnittelu (6.3.-14.4.2023)
Ruoka-alan opiskelijat suunnittelevat ja luonnostelevat ravintolan konseptia palvelevat tilat. Yritys saa luonnossuunnitelmat keittiöstä ja ravintolasalista, sekä suunnitelman mm. tilojen toiminnallisesta
ja visuaalisesta ilmeestä.
Ilmoittautuminen ja lisätietoja 31.1.2023 mennessä kirta.nieminen@seamk.fi
• Laatu- ja ympäristöjohtaminen (9.1.-17.2.2023)
Tradenomiopiskelijat kartoittavat työryhmänä tehtävässä kirjallisessa harjoitustyössä toimeksiantajayrityksen liiketoiminnan laatu- tai ympäristöjohtamiseen liittyviä analyysejä.
Ilmoittautuminen ja lisätietoja 2.1.2023 mennessä jorma.imppola@seamk.fi
• Markkinointiviestintä (10.4.-26.5.2023)
Tradenomiopiskelijat kartoittavat ryhmätyönä toimeksiantajayrityksen markkinointiviestinnän nykytilan ja laativat markkinointiviestinnän suunnitelman.
Ilmoittautuminen ja lisätietoja 31.1.2023 mennessä terhi.anttila@seamk.fi tai saija.råtts@seamk.fi
• Ostotoiminta (20.2.-31.3.2023)
Tradenomiopiskelijat kartoittavat työryhmänä tehtävässä kirjallisessa harjoitustyössä toimeksiantajayrityksen liiketoiminnan hankintaan ja ostotoimintaan liittyviä analyysejä.
Ilmoittautuminen ja lisätietoja 13.2.2023 mennessä jorma.imppola@seamk.fi
• Logistiikka (3.4.-31.5.2023)
Tradenomiopiskelijat kartoittavat työryhmänä tehtävässä kirjallisessa harjoitustyössä toimeksiantajayrityksen liiketoiminnan logistiikkaan liittyviä analyysejä.
Ilmoittautuminen ja lisätietoja 27.3.2023 mennessä jorma.imppola@seamk.fi
• Liiketoiminnan kasvattaminen (20.3.-26.5.2023)
Tradenomiopiskelijat kartoittavat ryhmä- tai yksilötyönä toimeksiantajayrityksen liiketoiminnan ekosysteemin nykytilan ja laativat suunnitelman liiketoiminnan tai jonkin sen osa-alueen
kasvattamiseksi.
Ilmoittautuminen ja lisätietoja 1.3.2023 mennessä elina.ojala@seamk.fi