Business Kangasala Oy:n uutiskirje 7.10.2021
Business Kangasala Oy:n uutiskirje 8.10.2021

Tänä syksynä tavataan jo ihan livenä!

Luvassa on livetapahtumia, hybriditapahtumia sekä virtuaalisia tapahtumia, kuten esimerkiksi keskiviikkoinfomme, joihin on helppo osallistua vain oman tietokoneensa avaamalla. Ensi viikolla 13.10. kello 8-9 pureudumme vaikuttajamarkkinointiin, joka on räjähdysmäisesti kasvava markkinoinnin muoto. Lue lisää tästä uutiskirjeestämme ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Hevosvoimainen Kangasala -hanke on päättymässä lokakuun lopussa, mutta hevosteeman kehittäminen jatkuu. Vuosi 2022 on Kangasalla Hevosvoimien hurja vuosi. Hankkeen kuulumisia löydät lisää alta, mm. hevosklusterin kehittämisestä, valokulkueesta sekä päätösseminaarista.

Valoisaa ja tapahtumarikasta syksyä toivottaa, 
Business Kangasalan tiimi

Perustettujen yritysten määrä Kangasalla on nousujohteinen

Kangasalla on perustettu tänä vuonna jo 199 yritystä, joka on noin 50 enemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna. Toimialoittain tarkasteltuna eniten on perustettu yrityksiä tukku- ja vähittäiskaupan sekä rakentamisen toimialoilta.
Lue lisää

Lokakuu on täynnä hevosia ja tapahtumia

Hevosvoimainen Kangasala -hanke lähenee loppuaan, mutta on samalla myös alku pitkäkestoisemmalle kehittämistyölle hevosmyönteisen kaupungin eteen. Lokakuun aikana on luvassa hevosklusterin työpaja, kampanja hevosten kohtaamisesta liikenteessä, hevosten valokulkue syyslomaviikolla 20.10.2021 sekä hankkeen päätösseminaari 30.10.2021.
Lue lisää

Kaupallinen yhteistyö ja PR-lahja? Bloggari, tubettaja ja instagrammaaja? Tule keskiviikkoinfoomme kuulemaan, miten vaikuttajamarkkinointi toimii.

Syksyn keskiviikkoinfomme keskittyvät digitaaliseen markkinointiin. Keskiviikkona 13.10.2021 klo 8-9 aiheena on vaikuttajamarkkinointi, joka on mainonnan muoto, jossa haluttu kohderyhmä tavoitetaan sitä koskettavan henkilöbrändin eli vaikuttajan kautta. Vaikuttajamarkkinoinnin määrä on kasvanut viimeisen parin vuoden aikana räjähdysmäisesti muihin markkinointitapoihin verrattuna.

Keskiviikkoinfomme järjestetään Teamsin kautta. Vaikuttajamarkkinoinnin saloihin meidät opastavat Visit Tampereen PR-asiantuntija Olga Javits ja kangasalalaisen OAC Finland Oy:n markkinointipäällikkö Petra Kaipio. Huippua asiaa tulossa, ilmoittaudu mukaan täältä!
Lisätietoa keskiviikkoinfoista

Haku Tampereen seudun vähähiilisiin kokeilupalveluhankintoihin on auki 24.10. asti

Jos yritykselläsi on innovatiivinen idea vähähiilisten arvo- ja palveluketjujen kehittämiseen liittyen ja pilotointikohde mielessä, voit hakea sen toteutukseen tukea 6Aika ILPO kokeilupalveluhankintojen kautta! Kaksi parasta ideaa saa tukea á 10 000 euroa.
Lue lisää

Save the date - Yrityspositiiviset pikkujoulut 3.12. 

Kangasalan yrityspositiivisten yritysten pikkujoulut Kangasala-talolla järjestetetään perjantaina 3.12.2021. Luvassa huippua ohjelmaa, hauskanpitoa ja verkostoitumista! Merkitse päivä jo muistiin. Yrityspositiiviseen verkostoomme pääset liittymään ottamalla yhteyttä juuso.heinisuo@businesskangasala.fi
yrityspositiivinen.fi

Yrittäjyysbuustista taitoja, tietoa ja tukea yrittäjyystaipaleen alkuun

Yrittäjyysbuusti on tarkoitettu pirkanmaalaisille yrittäjyyttä suunnitteleville tai alle vuoden päätoimisena yrittäjänä toimineille. Yrittäjyysbuustin kautta on tarjolla osaamista vahvistavia kokonaisuuksia. Buusti on maksuton Pirkanmaan TE-toimiston ja ELY -keskuksen yhdessä mahdollistama palvelu.
ybuusti.fi

Yrittäjän blogi: Ilon kautta yrittämistä ja voimavaroista huolehtimista

"Olen pyrkinyt huomioimaan tiimiläisteni arjen ja työn yhteensovittamisen mahdollisimman hyvin. Aiemmin tein tätä itseni kustannuksella, mutta pääsemme taas pienyrittämisen ensimmäisen uhan äärelle, jollen priorisoi omaa jaksamistani. Yrityksen on oltava terve taloudellisesti ja yrittäjän on voitava hyvin, jotta yritys kukoistaa." (Ilona Siitonen, ilosi)
Lue lisää

Tapahtumia yrityksille:

Omistajanvaihdosmarkkinat 17.11.2021 / Scandic Rosendahl

Suunnittelit sitten yrityksesi myymistä, yrittäjyyden aloittamista tai nykyisen liiketoiminnan laajentamista yrityskaupoilla, sukupolvenvaihdosta tai etsit yrityskumppania, on Omistajanvaihdosmarkkinat ehdottomasti oikea paikka olla mukana!

Scandic Rosendahl, ke 17.11.2021 klo 11-17
Ilmoittaudu mukaan!

Pirkanmaan talousfoorumi 11.10.2021 / Online

Pirkanmaan Talousfoorumi järjestetään tänä vuonna toista vuotta peräkkäin online-tapahtumana. Talousfoorumissa julkistetaan maakunnan toimialakohtaiset liikevaihtotiedot, Pirkanmaan Talous 2021 -julkaisu, tuore Pirkanmaan yritysbarometri II/2021 sekä ennakkokatsaus Pirkanmaan Innovaatiotilannekuvaan. Live-lähetyksessä mukana myös yritysten edustajia kommentoimassa tuloksia sekä valottamassa omien toimialojensa kuulumisia.

Suora verkkolähetys, ma 11.10.2021 klo 13:30-16:00
Lue lisää

Keskiviikkoinfo: Valokuva somemarkkinoinnissa / Teams

Toiveuusinta! Marraskuun keskiviikkoinfossa ammattivalokuvaaja, Visit Kangasalan sisällöntuottajanakin työskentelevä Tiia Ennala jakaa parhaimmat valokuvausvinkkinsä yrityksen somekäyttöön: Millainen on hyvä valokuva sosiaalisessa mediassa ja miten sellainen otetaan? 

Teams, ke 10.11.2021 klo 8-9
Tule mukaan!

Business Kangasalan tapahtumakalenterin löydät businesskangasala.fi

Tampereen seudun tapahtumat ja koulutukset yrityksille tapahtumatyrityksille.fi 

Business Kangasala Oy
businesskangasala.fi